Antena Căutare

Asta e chiar culmea! China interzice mâncatul PROVOCATOR al bananelor

Dacă aveai impresia că nimic nu te mai poate uimi, ei bine, te-ai înşelat. China şochează, pe zi ce trece, cu măsurile de cenzură impuse.

Dacă aveai impresia că nimic nu te mai poate uimi, ei bine, te-ai înşelat. China şochează, pe zi ce trece, cu măsurile de cenzură impuse.

Deoarece a fost descoperită o nouă pasiune, cel puţin bizară, legată de ce urmăresc tinerii pe internet, China a luat măsuri drastice.

Se pare că fetele ajung să câștige o mică avere, mâncând banane, provocator, în faţa camerei web. În plus, potrivit libertatea.ro, cele mai talentate primesc și cadouri scumpe.

”Clienții mei sunt în mare parte bărbați foarte vanitoși. Restul sunt doar oameni care vor să îi facă avansuri unei femei frumoase”, a povestit una dintre tinere pentru Paper.cn.

Îngrozite de acest fenomen care a luat amploare, autoritățile au decis zilele acestea cenzurarea acestor filmulețe pe internet.

Groaznic! Şi-a obligat soţia să se culce cu peste 2.000 de bărbaţi. Revoltător! Pe ce cheltuia banii obţinuţi de femeie... Şi-au dezgropat fata, la o zi după înmormântare: "Am pus mâna pe mormânt şi am auzit ţipete”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x