Antena Căutare

Atenție! Dacă ai acasă acest obiect, poți deveni bogat peste noapte! Valorează zeci de mii de lei și e căutat

Dacă te numeri printre persoanele care nu se despart cu ușurință de lucruri și ai păstrat pe acasă cărțile Pokemon care au făcut furori în urmă cu mai bine de zece ani, trebuie să știi că poți deveni bogat, întrucât unele dintre acestea valorează mii de dolari.

Dacă te-ai născut în anii 90 și ți-ai petrecut o parte din copilărie adunând cât mai multe cărți Pokemon, pe care nu le-ai aruncat, trebuie să știi că poți deveni mai bogat cu câteva mii de lire sterline

Unele dintre cardurile Pokemon care au cucerit numeroși copii în urmă cu ani de zile valorează acum o avere. Mai exact, unele dintre ele sunt cumpărate pe Ebay cu sume de aproape 6.000 de lire, echivalentul a peste 30.000 de lei.

Dacă atunci nu valorau mai mult de câțiva lei, acum poți obține bani mulți. Cele mai valoare cărți Pokemon datează din anii 1999-2000, din setul original cu 150.

Mai exact, prima serie de cărţi Pokemon CHARIZARD valoarează î prezent nu mai puțin de 5.498 de lire sterline, conform Daily Star. Trebuie, însă, să fie în condiții bune și să aibă și carcasă.

De asemenea, o altă carte Charizard - Delta Species, lansat în 2005, poate valora peste 1.500 de lire.

Printre cele mai căutate cărți Pokemon se numără și Blastoise, lansat în prima ediție, în 1999, care poate valoara chiar ș 1300 de lire sterline.

O fetiță de trei ani, desfigurată de machiajul ieftin! Prin ce chin a trecut după ce a folosit un ruj și un fard de obra... Tradiţii de Paşte 2018. Ce NU este bine să faci în prima zi de Paşte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x