Au apărut! Primele imagini cu BĂTAIA din studioul B1 Tv. Realizatoarea emisiunii desfigurată: „Doamneeee!!! Chemați poliția!!! Vreau să-i dați afară!!!”

 

Scandalul izbucnit miercuri seara în studioul televiziunii B1 Tv a făcut înconjurul României. Pe scurt, doi oameni politici români s-au încăierat într-o pauză publicitară, fiind evacuați din platou de bodyguarzii angajați de stația tv.

Protagoniștii încăierării au fost Mihai Goțiu, parlamentar USR și Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Victor Ponta. 

După ce senatorul Goțiu a afirmat că gestul lui Palada de a interveni în timpul în care parlamentarul răspundea la o întrebare adresată de realizatoarea și prezentatoarea emisiunii, Nadia Ciurlin.

În pauza publicitară, Palada s-a ridicat de pe scaun și i-a aplicat un pumn în figură lui Goțiu. Deși nu există imagini în care să se vadă lovitura, o cameră surrpinde trăirile realizatoarei emisiunii. Panicată, Nadia Ciurlin își roagă colegii să sune poliția și apoi face apel la bodyguarzi să-i evacueze pe cei doi. 

ALTE MOMENTE MEMORABILE PETRECUTE ÎN ACELAȘI STUDIOU

- Senatorul Marius Marinescu, înregimentat la acea vreme la Partidul Conservator, i-a aruncat apa din pahar în față deputatei PDL Anca Marinescu;

- Giovani Becali a avut un schimb de replici dur cu Grigore Cartianu pe care l-a catalogat drept nespălat, bețiv și afemeiat.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe