Antena Căutare

Au dat 84.000 de euro pentru un concediu de neuitat în străinătate. Destinația pentru care o familie de români a plătit o avere

Bucuria unei vacanțe de neuitat în străinătate nu a avut preț pentru o familie de români! Iată unde au mers în concediu de atâția bani!

Galerie
Au dat 84.000 de euro pentru un concediu de neuitat în străinătate. Destinația pentru care o familie de români a plătit o avere | Shutterstock

O familie de români a plătit 84.000 de euro pentru o vacanţă de aproape două săptămâni în Maldive, una dintre cele mai vânate destinaţii exotice pentru concedii. Şeful agenţiei de turism care a vândut costisitorul pachet a explicat o parte din costurile atât de mari, potrivit Ziarul Financiar.

Citește și: Unde a dus-o Daniel Buzdugan pe fiica sa în vacanță. Surpriza făcută de omul de radio: „E prima oară pentru ea”

O familie de români a dat 84.000 de euro pentru o vacanţă de 12 zile în străinătate. Ce destinație au ales

Maldive rămâne printre cele mai dorite destinaţii exotice de vacanţă de către români. Cererea pentru insulele din Oceanul Indian a explodat în pandemie, când tot mai mulţi visau să evadeze departe de lumea care se blocase. Acum, deşi criza a trecut, iar graniţele s-au deschis, nevoia de a evada din cotidian a rămas.

Articolul continuă după reclamă

În acest scop, o familie de români a plătit 84.000 de euro pentru o vacanţă în Maldive, după cum a transmis pentru Ziarul Financiar șeful agenției de turism care a vândut pachetul. Potrivit acestuia, o mare parte din suma plătită de turiştii români s-a dus pe locaţia unde au fost cazaţi.

„Am vândut o vacanţă în Maldive de 12 zile pentru 84.000 de euro, în care au mers trei persoane, doi adulţi şi un copil. Tariful vine în special din preţul vilei în care au stat în Maldive”, a declarat CEO-ul agenției de turism, potrivit Ziarul Financiar.

Acesta a explicat că este vorba despre o vilă de 350 de metri, situată pe plajă, unde familia a beneficiat inclusiv de majordomi. „Vila avea 350 de metri pătraţi, piscină, situată pe plajă şi butler service. Totul era la dispoziţia ta, doar la un telefon distanţă”, a mai spus el, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Simona Gherghe, întâlnire neașteptată în vacanță cu una dintre cele mai mari actrițe de la Hollywood. Despre cine e vorba

A plătit 3000 de euro pentru o vacanță de coșmar. Românul a găsit la cazare gândaci, păianjeni și lenjerie murdară

Un român care și-a dorit să trăiască un vis de neuitat într-o vacanță în valoare de 3.000 de euro, a trecut mai degrabă printr-un adevărat coșmar după ce a ajuns la unitatea de cazare și a văzut în ce condiții trebuie să stea pe tot parcursul sejurului.

Bărbatul a ales o destinație pe care mulți români o aleg, mai ales în perioada de vară, datorită frumuseții locurilor, dar și tradițiilor specifice zonei. Mai exact, românul a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 3 000 de euro pentru a vizita Turcia.

El a povestit totul pas cu pas în cadrul unui grup de Facebook unde s-a format o comunitate de turiști care își organizează vacanțele în Turcia.

„Pentru cei care veniți la K*****a S***n, cam asta primiți pentru 3.000 de euro de trei persoane. Gândaci, aer condiționat care curge si nu funcționează, așternuturi murdare și păianjeni”, a scris bărbatul atașând și trei imagini reprezentative.

Membrii grupului au reacționat imediat în secțiunea de comentarii. „Cu 3.000 euro făceați o vacanță superbă în Grecia! Păcat de banii dvs!”/„Auuuu, ce scârbos! Nu au și ei vreo instituție pe care să o anunțati? Să vă returneze banii dați, agenția de la care ați cumpărat sejurul.”

La scurt timp, autorul postării a revenit pentru o actualizare a situației: „Update, ne-au schimbat camera cu una Deluxe Double în clădirea S***n. Repet ce am mai zis dimineață, cred că e vorba de standarde. Și de așteptări. Sau poate sunt fițele mele. Dar nu așa cred că ar trebui să arate un hotel de cinci stele”

Cum arată bunica de 80 de ani din Coreea de Sud care vrea să își reprezinte țara la Miss Univers: „Vreau să uimesc lumea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x