Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cum arată acum familia lui Thomas Beatie, bărbatul care a născut în 2008. El și soția au 4 copii superbi

Thomas Beatie a uimit lumea în anul 2008 când a dat naștere unui copil. În prezent are 4 copii, 3 născuți de el și unul de soție.

Thomas Beatie este primul bărbat însărcinat

Profimedia

Povestea lui Thomas Beatie făcea înconjurul lumii în anul 2008, când a devenit primul bărbat însărcinat din lume.

Thomas Beatie, din Honolulu, apărea în urmă cu 12 ani la show-ul lui Oprah Winfrey povestind despre sarcina sa. Cu o lună mai târziu, el și fiica lui, Susan, se aflau pe coperta revistei People, alături de candidatul de atunci la prezidențialele din SUA, Barack Obama. Acum Thomas Beatie este mândrul tată a patru copii, o fată și trei băieți.

În 2008 Thomas Beatie, a devenit primul bărbat însărcinat din lume

Thomas Beatie s-a născut femeie, însă de la zece ani simțea că își dorește să fie băiat, iar în anul 2002 a suferit o operație de schimbare de sex, care a implicat şi dubla mastectomie, dar în urmă căreia şi-a păstrat organele reproductive feminine. Thomas Beatie s-a căsătorit cu Nancy Gillespie în Hawaii în anul 2003 și au luat hotărârea să aibă copii pe care să-l nască el, din cauza faptului că soția de atunci era infertilă. Cu ajutorul inseminării artificiale, Thomas Beatie a reușit să poarte trei sarcini.

Americanul Thomas Beatie, al cărui nume de fată a fost Tracy, a devenit în mod oficial bărbat în anul 1998, după ce a urmat un tratament hormonal și o intervenție de extirpare a sânilor, dar păstrându-și o parte din sistemul reproducător feminin. Thomas s-a căsătorit apoi cu partenera sa de viață, Nancy. Pentru că soția lui a suferit o operație de histerectomie Thomas a acceptat să fie mama-purtătoare a copiilor rezultați prin inseminare artificială.

Thomas Beatie a divorțat de Nancy Gillespie

În anul 2012 o altă veste uimea mapamondul și anume divorțul dintre Thomas Beatie și cea alături cu care a fost căsătorit timp de 9 ani. La divorț aceștia s-au confruntat cu o problemă și anume aceea potrivit căreia mariajul lor nu era recunoscut în Arizona, statul în care au depus actele de divorț, dat fiind faptul că în momentul nunții Thomas era legal femeie.

Citește și: Cum arată acum octomama Nadya Suleman, la 12 ani după ce a născut 8 copii. Imagini nemaivăzute cu familia ei imensă

Timp de doi ani cei doi s-au luptat în instanță ca mariajul lor să fie recunoscut, pentru a putea divorța. În cele din urmă au reușit, iar custodia copiilor a rămas la cel care i-a născut, adică la Thomas.

Thomas Beatie s-a căsătorit a doua oară

Ulterior, Thomas Beatie și-a refăcut viața alături de profesoara copiilor săi. La 42 de ani Beatie s-a căsătorit pentru a doua oară cu Amber, cea care avea să-i dăruiască al partulea copil.

„Nu visam niciodată când eram copil să fac o nuntă vreodată”, a declarat Thomas, după ce s-a căsătorit a doua oară, potrivit Daily Mail. „Nu m-am dus niciodată la un bal și nici nu am vrut să port o rochie, așadar, cu siguranță nu mi-sm imaginat că o sa fac nuntă nici ca mireasă, nici ca mire”, a completat acesta.

Totuși, Thomas și-a dat seama ce l-ar putea împlini, așa că a făcut pasul cel mare și a doua oară, iar în prezent se bucură de o familie superbă.

Cum arată acum familia lui Thomas Beatie

După 6 ani de încercări Amber a adus pe lume al patrulea copil al lui Thomas.

Thomas postează des imagini cu cei 4 copii ai săi. În una dintre cele mai recente fotografii de familie, Thomas apare lângă fiica lui cea mare, iar mezinul familiei stă în brațele mamei sale.

Fiica lui Thomas cea mare a împlinit 12 ani și est eo adevărată domnișoară.

Vezi mai multe imagini în GAELRIA FOTO.

Recomandari