Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Au trăit 57 de ani împreună și au înfruntat moartea ținându-se de mână: „Hai, hai, bătrânelul meu, trezește-te, te rog!”

Au trăit împreună 57 de ani. Și-au fost alături la bine și la greu și s-au îndreptat spre moarte, ținându-se de mână. Fotografia cu cei doi bătrânei, fiecare întins pe un pat de spital, a emoționat zeci de mii de inimi.

Au trăit împreună 57 de ani. Și-au fost alături la bine și la greu și s-au îndreptat spre moarte, ținându-se de mână. Fotografia cu cei doi bătrânei, fiecare întins pe un pat de spital, a emoționat zeci de mii de inimi.

În ultimii ani, starea de sănătate a soției sale, Peng, femeia pe care o iubea de 57 de ani, s-a degradat. Încetul cu încetul, Gao, 84 de ani, ajunsese îngrijitorul femeii. În urmă cu câteva zile, Peng a suferit accident vascular cerebral și a fost dusă de urgență la spitalul din Shenzen China.

Bărbatul nu s-a despărțit de lângă patul soției sale, care intrase într-o comă profundă. A fost găsit de medici, pe podeaua salonului. Inima lui Gao cedase.

CITEȘTE ȘI: „Îmi aduc aminte când am intrat în cameră și mami era în pat cu noul meu tătic”! Discursul unui copil, la nunta mamei sale, a stârnit hohote de râs

Nimeni nu se aștepta ca bătrânica, în vârstă de 77 de ani, să se mai trezească, însă Peng i-a surprins pe toți, sâmbătă dimineața. Din păcate, prima veste pe care a primit-o a fost una tragică: soțul ei era internat în același spital, în stare foarte gravă.

I s-a spus că Gao era în stare critică și că mai avea doar câteva zile de trăit. Femeia i-a implorat pe medici să o ducă să-și vadă soțul și să-și ia rămas bun.

Cu lacrimi în ochi, medicii, asistentele și fiica cuplului au fost martorii unui moment înduioșător. Chiar dacă era slăbită, Peng s-a întins și i-a strâns, cât e tare a putut, mâna bărbatului pe care îl iubea.

CITEȘTE ȘI: A vrut să fie admirată în rochia de mireasă, dar a primit un val de critici: „Ce e aia?! Dă-o jos, arde-o și cumpără alta!”

A încercat să îl trezească din comă: „Hai, hai, bătrânelul meu, trezește-te, te rog!”, au povestit cei prezenți.

Toată lumea s-a rugat pentru un miracol, însă acesta nu a venit. Din păcate, Gao nu și-a mai revenit, stingându-se din viață la scurt timp după ultimul adio.

Recomandari