Antena Căutare

A vrut să fie admirată în rochia de mireasă, dar a primit un val de critici: „Ce e aia?! Dă-o jos, arde-o și cumpără alta!”

Rochia purtată de mireasă este adesea criticată la nunți. Un risc asumat, nu ai cum să fii pe placul tuturor. O tânără entuziasmată a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu rochia aleasă de ea, dar reacțiile au fost 100% negative...pe bună dreptate!

Rochia purtată de mireasă este adesea criticată la nunți. Un risc asumat, nu ai cum să fii pe placul tuturor. O tânără entuziasmată a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu rochia aleasă de ea, dar reacțiile au fost 100% negative...pe bună dreptate!

N-a avut răbdare până la nuntă. O viitoare mireasă a postat fotografii cu rochia ei de mireasă, cerând sfaturi despre ce tip de machiaj și accesorii s-ar potrivi cel mai bine. Însă, în loc de sfaturi, a primit un „sac” de critici.

Nu rochia, în sine, este problema, ci imprimeul de pe material. Multe dintre comentarii fac referire la „pata imensă de cafea”: „Zici că și-a vărsat o carafă de cafea pe rochie!”, „Ar fi putut fi o rochie frumoasă, dacă nu era pata aia imensă de cafea în față”.

CITEȘTE ȘI: Mireasa, în lacrimi în noaptea nunții, din cauza mirelui. „N-o să-l iert niciodată pentru ce mi-a făcut!”

A vrut să fie admirată în rochia de mireasă, dar a primit un val de critici: „Ce e aia?! Dă-o jos, arde-o și cumpără alta!”

Una dintre domnișoarele de onoare a încercat să o încurajeze pe mireasă, cu toate că mesajul ei poate fi interpretat ca o insultă mascată: „Singurul lucru care contează este că ei îi place și se simte frumoasă când o îmbracă”.

Mireasa nu s-a arătat deloc deranjată de comentariile primite, oferind detalii despre rochia unicat.

CITEȘTE ȘI: „Îmi aduc aminte când am intrat în cameră și mami era în pat cu noul meu tătic”! Discursul unui copil, la nunta mamei sale, a stârnit hohote de râs

A vrut să fie admirată în rochia de mireasă, dar a primit un val de critici: „Ce e aia?! Dă-o jos, arde-o și cumpără alta!”

„Sunt foarte entuziasmată, însă nu îmi dau seama ce coafură, machiaj și accesorii s-ar potrivi cel mai bine. Mă tentează un ruj intens, însă îmi place și ideea unui look natural. Voi ce ați alege pentru o nuntă în aer liber?”

„Eu aș alege altă rochie”, i-a răspuns cineva.

8 lucruri inedite despre Tudor Gheorghe. Cele mai îndrăgite melodii ale artistului... „Super-Pământul”: Astronomii au descoperit cea mai apropiată planetă potențial locuibilă în afara sistemului nostru sola...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x