Căutare Live

„Îmi aduc aminte când am intrat în cameră și mami era în pat cu noul meu tătic”! Discursul unui copil, la nunta mamei sale, a stârnit hohote de râs

Un puști a fost vedeta nunții mamei sale. În calitate de cavaler de onoare, copilul a ținut un discurs la finalul căruia nu au existat obraji nebrăzdați de lacrimi.  

Un puști a fost vedeta nunții mamei sale. În calitate de cavaler de onoare, copilul a ținut un discurs la finalul căruia nu au existat obraji nebrăzdați de lacrimi.

În momentul discursului, Anthony, cavaleru de onoare, a vorbit despre cât de frumoasă i se pare mama lui în rochie de mireasă și cum, de când își poate aduce el aminte, a fost cea mai bună prietenă a lui.

Liniștea a fost întreruptă de hohote de râs, în momentul în care puștiul de șapte ani a povestit cum, într-o seară, a intrat în camera mamei sale și a găsit-o în pat cu „noul tătic”.

„Cred că toată lumea este de acord cu mine când spun că mama mea și domnișoarele de onoare arată superb. Nici mirele nu arată rău, dar eu îl întrec cu mult”, și-a început Anthony discursul.

„Frumoasa mea mamă mi-a fost cea mai bună prietenă de când m-am născut și îi mulțumesc pentru toate lucrurile minunate pe care mi le-a oferit. Vreau să-i urez bun venit în familia noastră lui Rab și să-i mulțumesc că a readus iubirea în inima mamei mele și multă bere în casa noastră. Cea mai bună alegere a vieții tale a fost să mă faci pe mine cavalerul tău de onoare. De-abia aștept să ne începem viața împreună”, a continuat puștiul.

Discursul lui a provocat râsul tuturor celor prezenți, în momentul în care Anthony și-a amintit momentul în care a intrat neanunțat în dormitorul mamei sale și a găsit-o în pat cu bărbatul ce avea să-i devină soț.

„Înainte să apucați să vă anunțați oficial relația, eu au fost cel care v-a prins în fapt!”, a glumit băiatul.

Familia Robertson, formată acum din Anthony, mama lui, Stacey și noul lui tată, Robert, locuiește într-un orășel idilic din Scoția. După nuntă, cei trei au plecat într-o lună de miere/ vacanță în Las Vegas, SUA.

SpaceX a anulat zborul test al unui prototip de navă spaţială supranumită "Starhopper”, după ce a scos fum şi flăcă... O bătrână din Craiova a găsit, pe stradă, o sacoșă plină cu bani. Omul care îi pierduse a muncit 20 de ani pentru ei...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri