Antena Căutare

Emotionant: cum incearca un pompier sa salveze un bebelus

Daily Mail publica o fotografie emotionanta, cu un pompier din New York care incearca sa salveze un bebelus in varsta de o luna. Din pacate, fetita scoasa din apartamentul in flacari nu a supravietuit.

Emotionant: cum incearca un pompier sa salveze un bebelus
| Daily Mail

Tragedia s-a petrecut intr-un apartament din Bronx, acolo unde un barbat in varsta de 21 de ani si-a omorat prietena de 32 de ani cu o maceta si a batut-o pe fiica lor, in varsta de doar o luna. Apoi, barbatul a incendiat apartamentul.

Politistii sositi la fata locului au declarat ca au gasit femeia de 32 de ani dezbracata, sub o saltea. Cadavrul prezenta multiple urme de injunghiere si o lovitura la cap.

Fetita, Angela, in varsta de doar o luna, a fost gasita zacand inconstienta intr-o cada, fiind scoasa din apartament de unul dintre pompieri, care a incercat sa o ajute in timp ce alerga spre ambulanța.

Fetița nu a supravietuit, insa fotografia in care apare impreuna cu pompierul care a luptat pentru viața ei a emoționat intreaga lume, noteaza Daily Mail.

"Spaima" agricultorilor: robotii fermieri... GALERIE FOTO! New York-ul, un oras parasit, in asteptarea uraganului Sandy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x