Antena Căutare

Avion de pasageri cu aproape 200 de locuri surprins pe strazile din capitală. În ce va fi transformat de noul proprietar

Cei care s-au aflat pe DN1 în noaptea de 10 februarie au avut parte de o experiență spectaculoasă. Pe străzi a fost transportat un avion de pasageri cu aproape 200 de locuri.

colaj Costin Gavrilescu, avion transportat de un tir și costin gavrilescu meșterind la avion pe aerodromul de la Clinceni Galerie
Costin Gavrilescu a achiziționat o aeronavă pentru a o transforma în ceva cu totul inedit | Antena 1

Avionul cu aproape 200 de locuri văzut pe străzile din București nu mai este funcțional. El a fost achiziționat pentru un alt scop, cu totul inedit.

Citește și: Paul Pârvulescu (Academica Clinceni), suspendat provizoriu pentru suspiciuni de dopaj

Avion de pasageri cu aproape 200 de locuri surprins pe strazile din capitală. În ce va fi transformat

Avionul a fost dus de un transport agabaritic la un aerodrom din apropierea Bucureștiului. Străzile capitalei și DN1 au fost transformate în piste pentru un avion de pasageri.

Aeronava a ajuns în capitala României de la Roma. Traseul până la aerodromul din Clinceni a fost unul dificil, avionul având o lungime de 45 de metri, însă totul a decurs conform planului. Trasportul a fost asigurat de Poliția Română.

Citește și: Un avion a fost întors din drum din cauza unui scandalagiu. Ce gest „dezgustător” a făcut, fără oprire, de față cu toată lumea

Pentru transportul avionului a fost nevoie să fie demontate mai multe semafoare și semne de circulație.

Proprietarul avionului a plătit 36.000 de euro pentru acesta, iar transportul l-a costat încă jumătate din suma respectivă. Acesta a fost nevoit să-i taie aripile pentru a putea fi transportat în siguranță pe străzile capitalei.

„Am tăiat eu. Am luat eu circularul și, în câteva zile, am tăiat aripile. A fost dificil să-l pun pe trailer, să-l pregătim de pus pe trailer (...) mai ales că n-am făcut asta ”, dezvăluie noul proprietar.

Citește și: Un pasager rămas blocat în toaleta avionului pe întreg zborul a primit un bilet pe sub ușă. Ce a putut să-i scrie o stewardesă

Cum arată avionul în interior și ce planuri are noul proprietar

Avionul are 170 de locuri și a fost utilizat mai ales în perioada 1980 - 2010. Acum va fi transformat în ceva inedit. Aeronava va deveni o locuință excentrică.

Are o suprafață de 112 metri pătrați, care va fi complet mobilată. Nu este primul proiect de acest gen, în lume fiind numeroase aeronave transformate în spații de locuit.

Proprietarul, Costin Gavrilescu, nu este la prima achiziție de acest fel.

Citește și: Cât au ajuns să coste un sendviș, o cafea și o apă pe Aeroportul Otopeni. Prețurile se compară cu biletele de avion

„Cabina, teoretic, va rămâne așa. Mă gândesc (...) ori să o păstrez intactă așa, ori să o transform într-un simulator de zobor. După care o zonă de sufragerie, loc de întâlnire cu toată lumea, eventual cu o masă, cu niște scaune”, declară Costin Gavrilescu pentru reporterul Observator.

Citește și: O stewardesă româncă a filmat un OZN pe cer, în timpul zborului. Imaginile fac înconjurul lumii și nimeni nu găsește o explicație

„Am de mult ideea asta să iau un avion și să-l pun la Clinceni și să fac un apartament în el, o casă de vacanță”, declara Costin în noaptea în care avionul era transportat spre aerodromul din Clinceni.

Costin Gavrilescu este fascinat de aviație din copilărie. Acesta a urmat cursurile de pilotaj, iar acum are o colecție de aparate de zbor. În 2008 a pus bazele hangarului de la Clinceni. Acolo se află și un elicopter modificat de Costin.

O femeie privea un selfie făcut în urmă cu câțiva ani și un detaliu observat pe fundal a lăsat-o fără cuvinte. Ce a obse... Creatura periculoasă care mănâncă orice prinde în cale. Ce este „monstrul” găsit între oameni. Autoritățile au fost aler...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x