Antena Căutare

Avionul rușilor care lansează bombe nucleare din cosmos. Când urmează să fie lansat

Rușii au întrecut toate așteptările, de această dată. Noua generaţie de supersonice ruseşti va lansa bombe nucleare. Specialiştii britanici au dezvoltat o turbină care combină tehnologia unei aeronave supersonice şi a unei rachete pentru a obţine o aeronavă care poate depăşi de cinci ori viteza sunetului.

Rușii au întrecut toate așteptările, de această dată. Noua generaţie de supersonice ruseşti va lansa bombe nucleare. Specialiştii britanici au dezvoltat o turbină care combină tehnologia unei aeronave supersonice şi a unei rachete pentru a obţine o aeronavă care poate depăşi de cinci ori viteza sunetului.

În modul avion, vehiculul va fi alimentat cu kerosen, iar pentru zborurile din spaţiu va utiliza metan şi oxigen. Aeronava ar putea călătorii oriunde în lume, în maximum două ore, şi poate lansa o bombă nucleară înainte de a se întoarce la bază.

Se preconizează că motorul va fi prezentat în cadrul congresului Army-2016 International Military Technology Forum, care va avea loc între 6 şi 11 septembrie, în Moscova.

"Un motor pentru o aeronavă promiţătoare a fost creat la sediul Forţelor de Rachete Strategice Ruse. Operaţionalitatea acestei aeronave a fost dovedită. Ideea este ca bombardierul să se lanseze de pe un aerodrom normal. La comandă, acesta va ascensiona până în spaţiu, de unde va lovi ţinta cu o bombă nucleară'', a declarat generalul Sergey Karakaev, comandantul Forţele de Rachete Strategice Ruse, potrivit descopar.ro.

Reprezentanţii British Reaction Engines au declarat că aeronava va putea fi lansată până în 2020.

Cruciulițele și jucăriile de pluș sunt istorie! Rățuștele de cauciuc, ultima modă pentru șoferii din România!... Milioane de oameni nu și-au dat seama. Ceva neobișnuit apare într-o fotografie... obișnuită!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x