Căutare Live

Băieții s-au dus să filmeze o casă bântuită, dar au trăit un adevărat șoc! Peste ce au dat

 Doi tineri și-au luat inima în dinți și, înarmați cu camere de filmat, s-au dus la o casă despre care se spunea că ar fi bântuită. Ajunși acolo, ceva mai mult decât bizar s-a întâmplat!

Doi tineri și-au luat inima în dinți și, înarmați cu camere de filmat, s-au dus la o casă despre care se spunea că ar fi bântuită. Ajunși acolo, ceva mai mult decât bizar s-a întâmplat!

Băieții și-au făcut curaj și au decis să meargă împreună la o locuință despre care toți localnicii povesctesc că ar fi bântuită în adevăratul sens al cuvântului.

Frații din Marea Britanie au ales să plece chiar seara și ghinionul a făcut ca soarele să intre rapid în nori și să se lase noaptea. La un moment dat s-a pornit o ploaie violentă.

Tinerii aflați în căutare de lucruri bizare nu s-au speriat, ci au ales să își contine drumul în preajma castelului Berry Pomeroy, despre care se spun povești terifiante. Totuși, la lumina fulgerelor, cei doi băieți au văzut cât se poate de clar momentul în care silueta unei fantome își face apariția!

Așa cum era de așteptat, clipul video de mai sus a apărut pe internet și a devenit viral în toată lumea!

Un bărbat, numit „cel mai IDIOT turist din toate timpurile” după ce a atins un leu într-un safari. Lucrurile au luat o t... Țara în care banii stau în copaci, la propriu! Orice trecător îi poate lua...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri