Căutare Live

Femeia a vrut să vadă cine a sunat la ușă, dar a trăit un adevărat ȘOC! Ce au filmat camerele

O femeie a trecut prin adevărate clipe de coșmar după ce a auzit soneria de la ușă și a privit camerele de supraveghere, ca să vadă cine o caută în miezul nopții!

O femeie a trecut prin adevărate clipe de coșmar după ce a auzit soneria de la ușă și a privit camerele de supraveghere, ca să vadă cine o caută în miezul nopții!

Aceasta este incredibila situație ce a fost surprinsă recent de camerele de supraveghere instalate la o casă. Târziu în noapte, cineva a sunat la sonerie.

Femeia și-a dat seama că nu așteaptă pe nimene atât de târziu, așa că a privit pe monitor să vadă despre ce este vorba.

La un moment dat a văzut cum în imagine, chiar în fața casei sale apar un obiect luminos extrem de straniu.

Nu mai trece mult timp și apoi se vede silueta unei fantome, ce se plimbă pe treptele locuinței. Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a făcut senzație mai ales printer pasionații de fenomene paranormale. Unii au spus că este vorba despre o fantomă adevărată, în timp ce alții au fost de părere că totul a fost o simplă iluzie optică!

Licitație rară! Două manuscrise ale lui Mozart, scoase la vânzare la Paris. Te vor ustura ochii când vei vedea prețurile... Fenomenul incredibil ce va putea fi observat pe cer, în România! Ce se va întâmpla pe tot parcursul lunii iulie...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri