Antena Căutare

Bărbatul Ken, devenit între timp Jessica, nu își poate găsi un partener. Ce a dezvăluit diva cu forme generoase

Jessica Alves este celebră în toată lumea pentru numeroasele intervenții estetice pe care și le-a făcut până la vârsta de 37 de ani. Cum arată azi, după ce a ajuns să poarte cupă H la sutien?

jessica alves, intr-un costum rosu Galerie
Rodrigo Alves a făcut numeroase operații pentru a se transforma în Jessica | sursa foto: Profimedia

De origine din Brazilia, Jessica Alves are în prezent 37 de ani și este cunoscută în toată lumea pentru transformările radicale prin care a trecut, cu ajutorul operațiilor estetice.

Inițial, femeia a fost un bărbat numit Rodrigo, care a decis într-o bună zi că marea sa dorință este aceea de-a ajunge să semene cât mai bine cu Ken, partenerul celebrei păpușe Barbie.

Cum arată azi Jessica Alves, femeia transformată din bărbatul Ken

Pentru mulți, acesta reprezintă un adevărat simbol de frumusețe și un ideal masculin. În decurs de câțiva ani, brazilianul a suferit mai bine de 70 de intervenții și s-a supus unor proceduri dificile, totul pentru a ajunge la fizicul mult visat.

Se pare că dorința sa de-a arăta precum bărbatul Ken s-a născut dintr-o traumă suferită în copilărie, atunci când copiii din jur râdeau de Rodrigo pentru faptul că are nasul mare, niște kilograme în plus sau pieptul precum cel al unei fete. Victimă a fenomenului de bullying, brazilianul și-a propus să transforme coșmarul din trecut într-un vis frumos al prezentului.

Doar că, la scurt timp după ce s-a transformat în Ken, tânărul a început să își dorească să devină femeie.

„Curând voi face operația finală, cea de schimbare de sex. Până atunci, o să îmi mai măresc sănii o dată. Vreau să pot purta rochii cu decolteu adânc și să arăt senzațional. Abia aștept”, afirma el pe Instagram, înante de a se transforma cu totul în femeie.

De curând, Rodrigo (devenit între timp Jessica Alves) a trecut cu bine peste operația de mărire a sânilor, ce a avut loc în Belgia. Blondina a dezvăluit tuturor faptul că a ajuns să aibă mărimea 1500cc la sutien, adică cel mai probabil va fi nevoită să poarte cupa H. Mai mult decât atât, Jessica Alves a mărturisit cât de încântată este cu noul său bust generos, care o reprezintă mult mai bine decât cel din trecut.

Citește și: Adevărul despre chipul Jessicăi Alves, fostul ”bărbat Ken”. Cum arată fără pic de machiaj după sute de intervenții estetice

Jessica Alves a trecut cu bine și peste operația de schimbare de sex, chiar dacă acest lucru a făcut-o să se aleagă cu câteva kilograme în plus. Din explicațiile sale, tratamentul hormonal pe care a fost nevoită să îl ia i-a crescut pofta de mâncare și dorința de-a consuma dulciuri.

„Încep să mă simt din ce în ce mai femeie, fac săptămânal injecții cu hormoni feminini. Cea mai mare provocare a mea este aceea de a-mi găsi haine potrivite dimensiunilor mele generoase. Totuși, bărbații preferă femeile cu forme”, a mărturisit brazilianca, potrivit celor de la DailyMail.co.uk.

În prezent, blondina se poate lăuda că are mai bine de un milion de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram. Totuși, deși are forme apetisante, problema este că Jessica Alves nu își poate găsi un partener potrivit, care să o aprecieze pentru calitățile sale.

O femeie a slăbit 82 de kilograme, după ce a renunțat la un aliment. Ce o împiedica pe Carla FitzGerald să slăbească... Ce fel de persoană ești, în funcție de pijamaua pe care o porți. Ce arată modelul pe care l-ai ales...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x