Antena Căutare

Bătrâni păcăliți că vor întineri cu o mașină a timpului. Cât costau ședințele ținute de cei doi soți

Doi soți din India sunt acuzați că au primit 380.000 de euro de la mai mulți bătrâni, după ce le-au promis că îi vor întineri cu o mașină a timpului.

Galerie
Bătrâni păcăliți că vor întineri cu o mașină a timpului. Cât costau ședințele ținute de cei doi soți | Shutterstock

Sute de bătrâni au căzut în plasa escrocilor care le-au promis că vor întineri cu ajutorul unei mașinării a timpului făcută în Israel. Rajeev Dubey și soția sa, Rashmi Dubey, au creat chiar și un centru de terapie în Kanpur, numit Revival World, unde ofereau ședințe „cu mașina timpului” în baza unor tarife prestabilite, potrivit ndtv.com.

Citește și: O femeie care a avut grijă ani de zile de o bătrână din Italia a primit o moștenire incredibilă. Ce era trecut în testament

Doi soți au păcălit sute de bătrâni cu promisiunea că îi vor întineri cu o mașină a timpului

Cei doi soți le spuneau clienților că îmbătrânesc din cauza poluării din India și promiteau că procedura lor îi va întineri cu zeci de ani în doar câteva luni.

Articolul continuă după reclamă

Aceștia aveau și oferte: zece ședințe pentru 6.000 de rupii, circa 65 de euro, și pentru 90.000 de rupii, adică 980 de euro, beneficiau de ședințe premium timp de trei ani, mai transmite sursa citată mai sus, care citează declarațiile unui înalt oficial al poliției din Kanpur.

Într-un caz, unui bărbat de 65 de ani i-au promis că îl vor întineri până la vârsta de 20 de ani, cu ajutorul unei așa-zise proceduri de oxigenoterapie, prin ceea ce spuneau ei a fi o mașină a timpului adusă din Israel.

Citește și: „A zis că mă iubește”. Cum a ajuns o româncă din Spania să rămână fără niciun ban în cont, după ce ar fi vorbit cu ”Brad Pitt”

Cuplul de escroci ar fi fugit deja din țară

Cu toate că mai mulți vârstnici au căzut pradă acestei escrocherii, Renu Singh a fost cea care a alertat autoritățile, după ce a realizat că a fost înșelată. Deși pierderea femeii a fost modestă – doar câțiva cenți – frauda totală depășește 35 de milioane de rupii (aproximativ 380.000 de euro). Cuplul a reușit să păcălească numeroase persoane prin promisiuni false și speranțe deșarte, exploatând dorința oamenilor de a-și recăpăta tinerețea.

Pe baza plângerii femeii, polițiștii cercetează cazul de înșelăciune și caută acum cuplul, despre care se crede că a fugit deja din țară, potrivit ndtv.com.

Citește și: Cum te escrochează cu metoda “împrietenirii”. Un bătrân din Bacău a rămas fără 8.000 de lei după ce și-a pus încrederea

O femeie făcea curat în congelatorul mamei sale decedate atunci când a găsit un bilet de 84 de ani, alături de un biscui... Poveste de dragoste ca în filme! Mutilată de gloanțele teroriștilor Hamas, Michelle a fost cerută în căsătorie de iubitu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 octombrie. Gabriela și Vladimir au câștigat premiul cel mare de 50.000 de lei și o vacanță în Peru
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 octombrie. Gabriela și Vladimir au câștigat premiul cel mare de 50.000 de lei și o vacanță în Peru Miercuri, 09.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x