Antena Căutare

Bebelusi miraculosi: O femeie cu doua utere a nascut gemeni diferiti!

Norocul a fost de partea unei mame, care a dat nastere la doi gemeni, din doua utere separate. Sansele ca sarcina sa fie dusa la bun sfarsit era de una la cinci milioane insa, cu toate acestea, bebelusii au fost suficient de incapatanati pentru a vedea lumina lumii.

Andreea Barbosa, in varsta de 24 de ani, si sotul ei, Miguel, sunt fericitii parinti a doi gemeni diferiti la infatisare, Nathan si Natalie.

Doctorii au declarat ca atat mama, cat si bebelusii, sunt in perfecta stare. Andreea Barbosa sufera de o afectiune rara, numita uterus didelphys, uter dublu sau uter didelf, care afecteaza aproximativ una din 2.000 de femei din intreaga lume.

In momentul venirii pe lume, Nathan, unul dintre bebelusi, cantarea aproape doua kilograme si jumatate, in timp ce sora lui, nascuta cu doua minute mai tarziu, avea o greutate putin mai mare, de 2.6 kilograme.

Mama a povestit cat de socata a fost atunci cand a aflat ca are cate un copil in fiecare uter. Cu toate acestea, ea a adaugat: "Eu si sotul meu suntem extrem de fericiti ca am dat nastere la doi copii sanatosi".

Ultimul caz mediatizat a avut in prim plan o indianca, ce a nascut si ea, pe 29 iulie, o pereche de gemeni din doua utere separate.

FOTO: Dailymail.co.uk

VIDEO! Au fentat moartea dupa ce un TIR s-a rasturnat peste masina lor... VIDEO! Vezi aurora australa filmata de la bordul Statiei Spatiale Internationale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x