Biserica se CUTREMURĂ din temelii! Ce a APĂRUT pe Sfântul Giulgiu, cel în care a fost învelit Iisus Hristos după răstignire!

 
+3 click pentru
galerie

O descoperire șocantă zguduie Biserica Creștină din temelii, după ce a ieșit la iveală faptul că milioane de creștini din întreaga lume au fost păcăliți! Un detaliu, despre care mulți au citit în Biblie, s-a dovedit a fi complet neadevărat!

Oamenii de știință britanici are au analizat atent Sfântul Giulgiu din Torino, despre care se crede că ar fost cel cu care a fost învelit Iisus Hristos, după crucificare

Pe țesătură apar două amprente: partea din față și cea din spate a unui bărbat neîmbrăcat, biciuit și probabil crucificat. 

Conform textului biblic, a treia zi de la moartea lui Iisus Hristos, apostolii Ioan și Petru au intrat în mormânt, dar acesta era gol. Trupul lui Iisus dispăruse, dar giulgiul în care fusese înfășurat era aruncat pe jos și într-un colț, împăturită, se afla pânza cu care chipul Mântuitorului fusese șters de sudoare și sânge. Oamenii de știință au făcut o descoperire șocantă, ce zguduie lumea creștină din timelii!

După ce au făcut o serie de teste complicate au ajuns la concluzia că semnele ce apar pe Sfântul Giulgiu (portretul și urmele crucificării) nu sunt urmele rămase pe țesătura cu care a fost acoperit Iisus, ci mai degrabă o pictură sau un desen făcut de cel care a fabricat giulgiul.

Potrivit oamenilor de știință, sângele de la nivelul rănilor s-ar fi prelins pe corp și deci nu s-ar fi putut imprima cu atâta acuratețe imaginea unui portret și a unor răni pe material, ci mai degrabă ar fi semănat cu un amalgam de urme de murdărie.

Aceștia au mai ajuns la concluzia că, cel mai probabil, Sfântul Giulgiu nu este altceva decât o făcătură datată din perioada Medievală. Datarea cu carbon a arătat că materialul provine din perioada anilor 1260-1390.facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe