- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ediția 15 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 22 aprilie 2024, a adus pe micile ecrane ale publicului o mulțime de momente memorabile, situație neașteptate și surpriză pe măsura așteptărilor.
Chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki și chef Alexandru Sautner au trecut printr-un battle de zile mari, unde au avut ocazia să vadă punctele forte ale fiecărui concurent din cele trei echipe. De altfel, tema confruntării nu a fost deloc ușoară.
Înainte de proba tensionată și solicitantă, Irina Fodor a avut grijă să ofere câteva informații despre degustători. Toți au rămas fără glas atunci când au auzit că preparatele lor vor fi jurizate de coșarii aducători de noroc.
Pentru a impresiona cu farfuriile lor, chefii s-au gândit la totul felul de combinații de gusturi, având în vedere proteina. Cu gândul că vor câștiga battle-ul, jurații au scos la iveală toate strategiile bazându-se bucătarii profesioniști din echipele lor.
Chef Richard Abou Zaki a făcut senzație în ediția 15 din sezonul 13 Chefi la cuțite cu preparatul său. Ce au spus colegii de platou despre vita echipei roz
Coșarii au fost luați prin surprindere de tehnica pe care echipa roz a folosit-o în farfurie. Mai mult, plating-ul l-a încântat până și pe chef Richard Abou Zaki care a avut numai cuvinte de laudă despre preparat.
„Îmi place estetic, i-am dat o idee, i-am dat o identitate și farfuria este foarte frumoasă! Ce bravo au fost concurenții mei!”, a mărturisit juratul.
„Una peste alta, da, era gustos! Poate să fie câștigătoare, dar poate să fie și cu 0 puncte astăzi. Au fost numai piureuri și un mușchi de vită cam în sânge. Mie îmi place să-l mănânc așa, dar eu m-am gândit foarte mult și din perspectiva juraților, să gătesc ce le-ar plăcea lor”, a spus chef Ștefan Popescu.
Un lucru este cert, chef Richard Abou Zaki a reușit să cucerească atenția degustătorilor cu mușchi de vită gătit medium rare însoțit de un vin roșu nobil, Cabernet Sauvignon Magnus Monte, de la Crama Ceptura.
Gustul intens al vinului a completat perfect savoarea cărnii. Preparatul la care a lucrat echipa roz a fost realizat pentru juriul special care a trecut pragul sezonului 13 Chefi la cuțite în ediția 15 de pe 22 aprilie 2024.
„Tot ce trebuie, tată!”, a fost reacția coșarilor când au aflat că în farfurii se află mușchi de vită.
Pasionații de gastronomie și gurmanzii știu deja că cele mai bune preparate sunt consumate alături de un vin rafinat și de calitate de la Crama Ceptura. Pentru a-și răsfăța papilele gustative, aceștia nu uită niciodată că vinul și carnea de vită fac cea mai bună echipă împreună.
Următoarea ediție din Chefi la cuțite se difuzează luni, de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY. Competiția show-ului culinar se apropie de final! Rămâi cu ochii pe micile ecrane ale televizoarelor.
Richard Abou Zaki și-a depășit limitele și a făcut spectacol cu o combinație excentrică de ingrediente în al nouălea bat... Ce au putut să pună în farfurie concurenții lui Orlando Zaharia în battle-ul doi din sezonul 13 Chefi la cuțite. Cine a ...