Căutare Live

Bora Bora e amintire! Se deschide prima stațiune exotică din România: un sat de vacanță plutitor

Vara aceasta, românii dau peisajele idilice de peste hotare, pe prima stațiune exotică din România. Despre ce este vorba? Ei bine, despre un sat plutitor, realizat în localitatea Berzasca din județul Caraș-Severin, într-o zonă cu un peisaj impresionant. 

Vara aceasta, românii dau peisajele idilice de peste hotare, pe prima stațiune exotică din România. Despre ce este vorba?

Ei bine, despre un sat plutitor.Acesta este realizat în localitatea Berzasca din județul Caraș-Severin, într-o zonă cu un peisaj impresionant.

Aproximativ 15 căsuțe suspendate deasupra Dunării vor putea fi închiriate de persoanele care au nevoie de câteva zile de relaxare. Casele sunt construite la aproximativ 20-30 metri de mal și au vedere spre Dunăre și spre pădure, scrie descopera.ro.

Se estimează că în aproximativ o lună, locuințele rustice vor putea fi închiriate. Noua stațiune face parte din proiectul „Dreptul la Dunăre”, derulat cu bani europeni, în valoare de aproximativ două milioane de lei.

Din închisoare, direct pe paginile revistelor. Cel mai sexy pușcăriaș se lansează în modelling... Cele mai bătăușe zodii. Nu se lasă, până nu te pun la pământ. Ești în pericol în preajma lor...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri