Antena Căutare

Boschetarul care a cucerit Statele Unite! Este exemplul perfect că nu există limite!

Îşi petrece zilele pe străzi, printre gunoaie, dar asta nu l-a împiedicat să îşi găsească “o gură de aer”, poarta către ieşirea din coşmarul în care trăieşte.

Îşi petrece zilele pe străzi, printre gunoaie, dar asta nu l-a împiedicat să îşi găsească “o gură de aer”, poarta către ieşirea din coşmarul în care trăieşte.


Ronnie Goodman a fost închis pentru furt, a căzut în patima alcoolului şi a fost dependent de droguri. Într-un final, din cauza viciilor sale, a rămas pe drumuri, fără casă.


Într-un moment de inspiraţie, şi-a dat seama că trebuie să facă ceva cu viaţa sa, altfel îşi va găsi sfârşitul într-un mod tragic. Şi aşa a început să alerge şi să picteze. Acum, bărbatul în vârstă de 53 de ani se antrenează pentru a alerga la maratonul din San Francisco, din 27 iulie.


“Când se uită la mine, oamenii văd un om care aleargă. Nu mă văd ca pe un persoană fără locuinţă, care trăieşte pe străzi. Când eram în închisoare, visam mereu să simt, din nou, vântul şi să admir stelele. Când alerg, mă simt de parcă aș fi altcineva. Reușesc să pătrund în interiorul sufletului meu. În două ore de alergat, mă simt ca un om eliberat de orice grijă și problemă”, povesteşte Ronnie.

La sfârşitul zilei, se odihneşte pe stradă, pe trotuar, acoperit de ziare. Într-o zi, visează să aibă propria locuinţă…

VIDEO! Aşa ar arăta viaţa dacă oamenii ar avea reacţiile de pe teren ale fotbaliştilor!... INEDIT! Festival de muzică sub… apă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x