Antena Căutare

Bryan Ray și-a făcut zeci de operații estetice pentru a semăna cu Britney Spears. Cum arăta bărbatul înainte de toate schimbările

Bryan Ray și-a dedicat mare parte din viața sa idolului său Britney Spears. Atât de mult și-a dorit bărbatul, acum în vârstă de 34 ani, să semene cu artista încât a cheltuit peste 80.000 de dolari pe operații estetice și tratamente pentru a arăta ca ea.

Colaj de imagini cu Britney Spears si fanul sau, Bryan Ray, care s-a operat sa semene cu ea Galerie
Bryan Ray și-a dedicat mare parte din viața sa idolului său Britney Spears | Profimediaimages.ro & Instagram

Printre intervenții se numără îmbunătățirea danturii cu fațete, tratamente regulate cu Botox, injecții cu grăsime în obraji, îndepărtarea părului cu laser, augmentarea buzelor și o rinoplastie.

Pe lângă acestea, Bryan urmează și un regim intensiv de îngrijire a pielii conceput pentru a-l face să arate ”veșnic tânăr”. Totul a costat peste 80.000 de lire sterline.

Când și-a făcut Bryan Ray primele intervenții

Obsesia lui Bryan pentru Britney Spears a început la vârsta de 17 ani.

”Era cea mai mare vedetă din lume și eu am fost atât de atras de ea. Era de asemenea, momentul în care ea își explora propria sexualitatea și primea critici pentru asta, dar își vedea de propriile lucruri și chiar m-a inspirat”, a declarat Ray pentru InsideEdition.com.

De atunci, tânărul a fost să o vadă la fiecare dintre turneele ei, a învățat coregrafia de dans - pe care o și interpretează în cluburile de noapte - și susține că a întâlnit-o de trei ori.

Citește și: Cum arăta Ruby înainte să-și opereze bustul și nasul. Imaginea nefăcută publică până acum

Prima dată când a petrecut timp cu ea în Hawaii: ”Am auzit o voce foarte blândă, cu accent sudic în spatele meu. Nu am fost niciodată mai nervos, am fost față în față cu cel mai mare idol al meu, nu era foarte aranjată, nu purta machiaj, foarte reală și atât de superbă. Era cea mai dulce persoană.”

Acceseaza GALERIA FOTO pentru imagini cu Bryan Ray înainte să-și facă zeci de operații estetice pentru a se transforma în sosia lui Britney Spears.

Totuși, data viitoare când a întâlnit-o a fost în 2007, iar atmosfera era puțin diferită.

”Trecea printr-o perioadă întunecată și vorbea cu accent britanic în timp ce aștepta la coadă la o farmacie. M-a recunoscut, dar nu a fost prea prietenoasă”, spunea Bryan pentru Daily Mail.

Citește și: Bianca Gascoigne a ieșit în cel mai mulat body. Deși purta o ținută strâmtă, toți s-au uitat la încălțări. Ce avea in picioare

Dar faptul că a depășit acea perioadă întunecată l-a făcut doar să o iubească mai mult.

”Britney va fi întotdeauna una dintre cele mai mari inspirații ale mele, îmi place că a fost cea mai mare vedetă din lume, a trecut printr-o perioadă incredibil de grea și a revenit în top”, a mai afirmat tânărul.

Acceseaza GALERIA FOTO pentru imagini cu Bryan Ray înainte să-și facă zeci de operații estetice pentru a se transforma în sosia lui Britney Spears

Elon Musk l-a întrecut pe Jeff Bezos și a devenit cel mai bogat om din lume. Ce avere fantastică are... Miriam și Peter Lancewood au locuit 7 ani în sălbăticie. Cum arată cuplul și cum a reușit să supraviețuiască...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x