Bianca Gascoigne a ieșit în cel mai mulat body. Deși purta o ținută strâmtă, toți s-au uitat la încălțări. Ce avea in picioare

Recent, Bianca Gascoigne a suferit o intervenție chirurgicală de reducere a sânilor, trecând de la o generoasă cupă E la B.

Îmbrăcată într-o salopetă gri, din jerseu, care îi venea mulată pe formele sale voluptoase, Bianca Gascoigne s-a bucurat de atenție

Profimediaimages.ro

Cum diva nu s-a putut abține să își etaleze rezultatele după operație, a profitat de o scurtă vizită la magazin pentru a fura privirile tuturor celor prezenți.

Îmbrăcată într-o salopetă gri, din jerseu, care îi venea mulată pe formele sale voluptoase, modelul în vârstă de 34 de ani s-a bucurat de atenție în timp ce se aproviziona cu mâncare dintr-un supermarket de cartier.

Vedeta CBB a ales să-și accesorizeze ținuta provocatoare cu o pereche de sneakerși Nike Air Jordan 1, care completau perfect outfit-ul casual.

Citește și: Cizmele "ucigător de sexy" pe care numai Delia le putea încălța. Cât de bine arată și cum îi scot în evidență corpul

În ceea ce privește machiajul și coafura, Bianca a ales bucle lejere și un machiaj complet, în contrast cu hainele pe care le purta.

Hairstyle-ul a rezistat și vremii de afară pentru că Bianca a fost nevoită să alerge de la mașină din cauza ploii care cădea. Toată peripeția, în văzul fotografilor, care nu au ezitat să apese butonul obiectivului de fotografiat pentru a surprinde noul look al blondinei.

Pentru mai multe imagini cu Bianca Gascoigne și încălțările sale click pe GALERIA FOTO.

Cine este Bianca Gascoigne

Bianca este fiica lui Sheryl Gascoigne și fiica adoptată a lui Paul Gascoigne, fost fotbalist.

În ultimul deceniu, și-a câștigat faima grație apariților de pe podiumul de modă, dar și celor televizate. Ea chiar a câștigat celebrul Celebrity Love Island alături de Calum Best în 2006.

Deși a investit mult în aspectul ei fizic, Bianca pare că s-a plictisit și încearcă să ”repare” îmbunătățirile făcute de-a lungul timpului.

Citește și: Andreea Bălan, doar în halat lângă bradul de Crăciun. Imaginea sexy publicată de jurata emisiunii Te Cunosc de Undeva

”Nu mai vreau extensii masive, gene uriașe și sâni mari. Vreau să port rochii mai sofisticate - aspectul natural este mai atrăgător, Nu mă înțelegeți greșit, îmi plac totuși extensiile de păr - doar nu până la podea! Este cu siguranță timpul pentru o schimbare.", spunea ea conform Closer.

Cine este iubitul Biancăi Gascoigne

Bianca se iubește cu un bărbat mai tânăr cu 3 ani decât ea. Este vorba despre Kris Boyson, pe care l-a cunoscut când i-a devenit antrenor personal.

Se întâmpla în urmă cu aproximativ un an, iar începuturile lor au fost dificile din cauza conflictului dintre tânăr și fosta sa iubită.

Citește și: Daniela Crudu, ținută pe care puține femei îndrăznesc să o poarte. Cum a fost fotografiată

Kris Boyson este fostul partener al frumoasei Katie Price, în vârstă de 42 de ani. Bărbatul deține propria afacere, o companie numită KB Weight Loss și este un împătimit al sportului, fiind posesorul unui fizic de invidiat.

Pentru mai multe imagini cu Bianca Gascoigne și încălțările sale click pe GALERIA FOTO.

Ultimele știri