Cum arăta Ruby înainte să-și opereze bustul și nasul. Imaginea nefăcută publică până acum

Excentrică și îndrăzneața Ruby reușește să uimească la fiecare apariție, atât pe rețelele de socializare, cât și în viața reală.

Excentrică și îndrăzneața Ruby reușește să uimească la fiecare apariție, atât pe rețelele de socializare, cât și în viața reală

Instagram

Artista se remarcă prin trăsăturile plăcute ale chipului și formele sale voluptoase o propulsează în topul celor mai atrăgătoare femei din România.

Cu toate acestea, atuurile sale fizice nu au fost, în totalitate, moștenite. Ruby a fost dintotdeauna foarte deschisă cu privire la îmbunătățirile pe care și le-a făcut, de-a lungul timpului, și chiar a indicat unele pe care nici cei mai fini ochi nu le-au remarcat.

De exemplu, la vârsta de 18 ani, cântăreața a apelat la ajutorul medicilor plasticieni pentru a-și opera sânii. I se păreau foarte mari, așa că și-a dorit o micșorare, pe care ulterior a regretat-o.

La ceva timp, a decis să-și pună implanturi, experiență despre care a mărturisit că i-a dat serioase bătăi de cap.

Citește și: Ruby a petrecut într-o rochie mulată și scurtă, dar privirile au fost ațintite asupra sandalelor. Cum arată ele

”Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție.

Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile.

Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme.”, povestea ea pentru Viva la scurt timp după intervenția în care și-a augmentat bustul.

Accesează GALERIA FOTO pentru a vedea cum arăta Ruby înainte să-și facă operații estetice.

De asemenea, în jurul anului 2015, ea și-a operat și nasul pentru că era complexată de mărimea lui. Curând, Ruby a decis să-și schimbe dantura și a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a-și pune fațete.

Cum arăta Ruby înainte de operațiile estetice

Recent, Ruby a intrat în jocul internauților și a spus ”Da” provocării ”Pune o poză cu...”. Unul dintre prietenii săi virtuali era curios cum arăta Ruby înainte să-și opereze sânii și nasul, așa că a rugat-o să facă publică o imagine din perioada aceea.

Citește și: Maioul fără sutien versus vremea de afară. Ruby a lăsat la vedere mai mult decât ar fi vrut pe rețelele de socializare

Focoasa brunetă s-a conformat și a urcat pe internet o fotografie realizată la plaja, pe vremea când avea doar 13 ani.

În poză se poate observa faptul că Ruby era posesoarea unui piept foarte generos și avea o formă fizică de invidiat.

Accesează GALERIA FOTO pentru a vedea cum arăta Ruby înainte să-și facă operații estetice.

Ultimele știri