Pentru multe persoane din întreaga lume, ziua începe abia după ce se savurează o ceașcă sau o cană de cafea. Totuși, o descoperire recentă arată ce ingredient scârbos conține cafeaua deja măcinată și de ce ar trebui să te gândești de două ori înainte s-o consumi!
Cu siguranță și tu îți începi dimineața cu o cafea caldă, pentru a avea cât mai multă energie în ziua respectivă. Totuși, o descoperire recentă arată faptul că nu este exclus ca în cafeaua măcinată să existe și alte ingrediente, pe lângă cele la care ne-am aștepta.
Sunt și cazuri în care o simplă cană de cafea poate să îți genereze o reacție alergică. Deși ai fi tentat să crezi că e de la respectiva băutură, studiile arată că ingredientele „extra” au legătură cu respectiva alergie.
Mai exact, în cafeaua măcinată s-au descoperit inclusiv urme de gândaci.
Ce mai coține cafeaua măcinată
Insectele se pot strecura ușor printre boabele negre înainte de procesul de măcinare și, în final, ajung sub formă de pulbere, în produsul din pachete.
De asemenea, specialiștii spun că nu este exclus ca în cafeaua măcinată să găsim și tot felul de impurități, excremente de animale și nu numai, în funcție de locul de depozitare și de întregul proces de producție.
De aceea, dacă nu dorești să consumi cafea și cu ingrediente surpriză, atunci cea mai bună soluție pentru tine este să o cumperi sub formă de boabe și să o macini singur acasă!
Un fermier din Tennessee a crescut un dovleac de peste 410 kilograme şi l-a transformat în barcă... Capul unei mumii, cel mai scump obiect al unei licitații. Negocierile încep de la 550.000 euro...