Callie Rogers pare altă persoană la 18 ani după ce a câștigat aproape 2 milioane de euro la Loto. Cum arată cu părul scurt

Callie Rogers devenea, în urmă cu 17 ani, cea mai tânără câștigătoare la Loto din Marea Britanie. Premiul era unul impresionant: 2 milioane de euro la Loto, iar viața i s-a schimbat radical. Acum, Callie pare altă persoană după toate experiențele din ultimii ani.

Callie Rogers devenea, în urmă cu 17 ani, cea mai tânără câștigătoare la Loto din Marea Britanie

Profimediaimages.ro

În ultimii 18 ani, Callie Rogers, în vârstă de 33 de ani, și-a făcut mai multe tatuaje și, constant, schimbări de look.

Recent, cea mai tânără câștigătoare la Loto din Marea Britanie a postat o imagine pe conturile sale sociale cu noua sa tunsoare. Tânăra poartă doar un top alb, care-i lasă la vedere bustul generos și numeroasele tatuaje.

Citește și: Rihanna și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum arată noua ei înfățișare

Femeia are părul scurt și blond, un look complet nou care pune în evidență trăsăturile plăcute ale chipului.

Callie Rogers a câștigat marele premiu la Loto la 16 ani

Callie Rogers avea doar 16 ani când a primit vestea că este norocosul câștigător al unei sume impresionante. Din păcate, vârsta fragedă și lipsa de experiență au făcut-o să-i risipească rapid.

Citește și: Rezultate Loto 23 mai 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus

Tânăra a cheltuit sume impresionante pe extravagantele petreceri pe care le-a organizat, operații estetice și circa 300.000 de lire sterline pe haine de designer. De asemenea, a oferit sume uriașe familiei, prietenilor.

Din nefericire, de-a lungul timpului, Callie Rogers a fost protagonista mai multe ilegalități și, la un moment dat, a ajuns în instanță după o agresiune.

În 2018, ea a fost cea abuzată, când era în oraș, de două femei. În urma loviturilor dure, Callie a rămas inconștientă într-o baltă de sânge, iar investigațiile ulterioare au scos la iveală faptul că dantura îi era distrusă, coastele rupte, avea comoție și leziuni permanente la nivelul ochilor.

Însă acestea nu au fost singurele probleme de sănătate cu care cea mai tânără câștigătoare la loto s-a confruntat. Ea a suferit, de asemenea, de depresie.

Citește și: Rezultate Loto 20 mai 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus

”Toți facem greșeli în viață și am făcut unele când eram tânără și naivă, dar câștigarea premiului mare la loterie a avut o contribuție importantă la devenirea persoanei care sunt astăzi. Sunt mândră de mine. Aveam doar 16 ani. La această vârstă, poți primi cele mai bune sfaturi, dar nu ești în măsură să asculți”, a spus ea pentru The Sun.

Ultimele știri