Antena Căutare

Laura Stoica, Falco și Left Eye TLC sunt doar trei dintre muzicienii care au murit în accidente rutiere! Lista nu se oprește aici...

Muzicienii sunt cei care îți întind mâna atunci când ești la pământ, te iau la dans atunci când îți sărbătorești ziua de naștere sau îți transformă dorul de persoana iubită în lacrimi.

Muzicienii sunt cei care îți întind mâna atunci când ești la pământ, te iau la dans atunci când îți sărbătorești ziua de naștere sau îți transformă dorul de persoana iubită în lacrimi. Sunt prezenți cu fiecare notă muzicală în viața ta. Unii îi numesc îngeri pe Pământ și au mare dreptate! Însă, înălțarea lor la cer poate lăsa răni adânci printre cei care îi iubesc. Deși rămân vii în amintire, în fiecare vers, golul din suflet rămâne neclintit.

De-alungul timpului, la fel ca și Colin Vearncombe, câțiva dintre muzicieni au plecat dintre noi fără rămas-bun, din cauza unor accidente rutiere tragice.

Să ne amintim de doi români!

9 martie 2006

Laura Stoica a îndoliat industria muzicală românească. Accidentul rutier în care cântăreața și-a pierdut viața a marcat o tară întreagă. Este, poate, cel mai cunoscut caz din România. Laura și logodnicul ei, Cristian Margescu se aflau în mașina personală pe DN2. O Dacia a intrat pe contra-sens și a lovit din plin Renault-ul Clio, în zona localității ialomițene Sinești. Nu cu mult timp înaintea tragediei, cântăreața anunțase că este însărcinată. Ba mai mult, pregătea un nou album. Laura Stoica s-a născut pe 10 octombrie 1967.

Citește și Black, muzicianul care a lansat piesa "Wonderful Life", a murit

4 decembrie 2004

Fostul basist al trupei Compact a murit într-un accident rutier, petrecut în 2004. Mașina în care se afla muzicianul a fost lovit de un Ford Expedition condus de un pușcaș marin în stare de ebrietate. Soldatul Christopher Van Goethem a reușit să fugă în Germania înainte ca autoritățile române să găsească motive legale pentru a-l împiedica. S-a născut în anul 1954.

În afara granițelor noastre, cântăreți de renume, cunoscuți internațional, au sfârșit în tragedii la fel de tulburătoare.

6 februarie 1998

Johann (Hans) Hölzel , cunoscut mai bine sub numele de scenă Falco, a fost un cântăreț austriac. Cu 13 zile înainte să împlinească înfloritoarea vârstă de 41 de ani, Falco, fiind la volanul așinii sale, un Mitsubishi Pajero, s-a ciocnit cu un autobuz. Acicindetul a avut loc pe drumul care unește Villa Montellano de Puerto Plata, în Replubica Dominicană. Muzicianul se afla sub influența alcoolului și a drogurilor (cocaină). S-a născut pe 19 februarie 1957.

25 aprilie 2002

Lisa Nicole Lopes sau, mai bine spus Left Eye, a fost o cântăreață cunoscută pentru stilul rap, dansatoare, actriță și compozitoare. Cu pași grăbiți, a ajuns la glorie deplină în anii '90, activând în grupul TLC. Povestea a luat sfârșit din cauza unui accident rutier de proporții. Se afla la volanul unui Mitsubishi Montero Sport în La Ceba, Honduras. Încercând să evite un camion, care încă nu se știe dacă staționa sau era în mișcare, a tras de volan spre dreapta. În momentul în care a văzut că vine o mașină de pe contrasens a sucit de volat spre stânga. Mașina s-a răsturnat de nenumărate ori după ce s-a lovit de doi copaci. Lopes a fost aruncată din mașină, pe geam, alături de celelalte trei persoane care erau alături de ea. Left Eye s-a născut pe data de 27 mai 1971.

4 septembrie 1991

Dottie West este una dintre cele mai cunoscute câtărețe și compozitoare de muzică country. De asemenea, este unul dintre cele mai influente nume din istorie. Cariera ei a început în anii '60 i s-a încheiat în anul 1991... anul care i-a răpit viața. Trebuia să ajungă la un concert, când, un vecin în vârstă de 81 de ani, George Thackston s-a oferit să îi conducă mașina, un Chrysler New Yorker, pentru a-i ușura munca. A acceptat. Pentru a ajunge la timp, Dottie a insistat să conducă din ce în ce mai repede. Acela a fost momentul în care șoferul a pierdut controlul maișinii și a a zburat de pe rampă. Impactul a fost mare, însă amândoi au scăpat cu viață. Însă nu pentru mult timp... West a murit pe masa de operații, a treia la număr. Dottie West s-a născut pe data de 11 octombrie 1932.

VIDEO! Cico, Eugenia sunt produsele aşa-zisei Epoci de Aur! Cum arătau reclamele care le promovau, pe vremea comunismulu... Valentina Pelinel, mai frumoasă decât ştim noi! Imagini cu viitoarea mămică: "Gurile spurcate spuneau că nu eşti gr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x