Antena Căutare

Care e băutura minune care ar fi ajutat o femeie din Arizona să trăiască până la 101 de ani. Bătrâna a dezvăluit secretul

O femeie din Arizona a împlinit, de curând, 101 de ani și a dezvăluit care e licoarea magică care a ajutat-o să ajungă până la această vârstă înaintată. Despre ce băutură a vorbit bătrâna, dar și cu ce pasiuni se delectează de atâta vreme.

colaj Galerie
O femeie din Arizona a împlinit, de curând, 101 de ani și a dezvăluit care e licoarea magică care a ajutat-o să ajungă până la această vârstă. | Shutterstock

Se pare că americanca în vârstă de 101 de ani a găsit secretul „nemuririi”, potrivit Spynews. Aceasta a mărturisit că tocmai o băutură ar fi ajutat-o să trăiască atât de mult. Iar, pentru că nu a vrut să țină doar pentru ea, femeia din Arizona a decis că este timpul să împărtășească secretul cu o lume întreagă.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Lăsatul Secului pentru Postul Crăciunului 2022. Astăzi este ultima zi în care poți mânca de dulce

Care e băutura minune cu ajutorul căreia femeia din Arizona susține că a ajuns până la vârsta de 101 de ani

Femeia din Arizona, pe numele său Mary Flip, a mărturisit care e băutura secretă care a ajutat-o să ajungă până la această vârstă. Americanca s-a născut în anul 1921 și s-a mutat în Mexic pe când avea doar 18 ani. Aceasta a mărturisit că un moment extrem de dureros, cu un puternic impact emoțional, a fost atunci când mama și sora ei au murit în timpul Marii Crize Economice, potrivit aceleași surse menționate mai sus.

Femeia a povestit că, imediat după mutarea în Mexic, l-a cunoscut pe actualul ei soț. Împreună cu acesta, ea s-a mutat la Chicago, acolo unde susține că și-a descoperit pasiunea pentru artă, devenind, totodată, și mamă pentru prima dată.

Pentru a marca această frumoasă vârstă, bătrâna a mărturisit că tequila este secretul unei vieți lungi. Femeia a spus că viața a încercat-o de multe ori și a fost nevoită să treacă prin diverse greutăți, de la pierderea familiei și până la experiența războaielor sau, mai recent, a pandemiei de Coronavirus.

„Oh, secretul meu. Hmm, nu stiu. Tequila", a dezvăluit Mary Flip, potrivit presei internaționale, citată de sursa menționată mai sus.

Citește și: Creatura cu ochi sticloși și colți duri, care are propria lanternă. Stă ascunsă pe fundul mării și celelalte vietăți o ocolesc

Pe lângă băutura alcoolică magică, Mary a mai adăugat că pasiunea pentru artă a ținut-o în viață și a determinat-o să treacă peste perioadele dificile din viața sa, fiindu-i alături înclusiv în creșterea celor șase copii pe care îi are:

„Îmi place foarte mult să desenez. Și am putut să-mi dau seama că lucrurile se schimbă chiar dacă le desenezi. Așadar, am putut să le dezvolt și să le fac să pară reale. Mi-a luat timp, dar nu aveam altceva de făcut decât să cresc o grămadă de copii.", a mai mărturisit femeia în vârstă de 101 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Care e băutura aparent „banală” pe care specialiștii o recomandă ca să trăiești mai mult

Se pare că oamenii care se bucură de două sau trei cești de cafea (1 ceașcă = aproximativ 240 ml), în fiecare zi, au un risc mai mic de a avea o moarte prematură, spre deosebire de cei care nu o consumă.

Datele studiului australian au arătat că poate reduce riscul de moarte prematură cu 27%, dar și bolile de inimă cu 20%, în timp ce cafeaua instant și cea decofeinizată au avut și alte beneficii pentru sănătate. Boabele de cafea sunt pline de antioxidanți care ajută organismul să elimine radicalii liberi, responsabili cu apariția bolilor.

„Cafeaua a fost asociată cu reducerea bolilor cardiovasculare și a decesului din oricare altă cauză. Cofeina este cel mai cunoscut compus, însă băutura conține peste 100 de componente biologice active. Este probabil că acei compuși, nu neapărat cofeina, să fie asociați cu relația pozitivă dintre consumul de cafea și beneficiile asupra sănătății”, a precizat profesorul Peter Kistler de la Baker Heart and Diabetes Research Institute din Melbourne, Australia, care a realizat studiul.

O femeie a fost părăsită după a treia întâlnire și la scurt timp a primit un mesaj. Nu se aștepta la ce a urmat... Test de inteligență rapid. Doar 1% dintre oameni pot observa animalul ascuns în imagine. Îți ia 11 secunde să-l vezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x