Antena Căutare

Care e culoarea anului 2024, aleasă de Pantone: „Este o nuanță caldă, care aduce tandrețe în viețile noastre”

Pantone a ales culoarea anului 2024. Nuanța este un caldă și se situează undeva între roz și portocaliu. Potrivit celor de la celebrul institut, este o culoare „senzuală și tandră”.

Care e culoarea anului 2024, aleasă de Pantone: „Este o nuanță caldă, care aduce tandrețe în viețile noastre” Galerie
Care e culoarea anului 2024, aleasă de Pantone: „Este o nuanță caldă, care aduce tandrețe în viețile noastre” | Profimedia

Culoarea anului 2024 este „Peach Fuzz”, în traducere un piersiciu. Ca în fiecare an, cea care a desemnat culoarea anului a fost Pantone. Iată ce semnifică nuanța, dar și cum ar trebui să ne inspire, de fapt!

Citește și: Cât costă un bilet la Revelion 2024 organizat de Palatul Ghica. Prețul care i-a făcut pe români să se gândească de mai multe ori

Care e culoarea anului 2024, potrivit institutului Pantone

Culoarea anului 2024 este văzută drept una caldă, care ne face să vrem să fim cât mai aproape de cei dragi. Potrivit specialiștilor, nuanța este considerată una senzuală și aduce tandrețe în viețile noastre.

„O piersică blândă și catifelată al cărei spirit îmbogățește mintea, corpul și inima. O nuanță caldă, sinceră și confortabilă, care evidențiază dorința noastră de a fi împreună cu cei dragi. Peach Fuzz comunică un mesaj de grijă, de comunitate și de colaborare.”, este descrierea făcută de cei de la Pantone.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Zodiile care vor avea probleme în dragoste în 2024. Se va lua în calcul despărțirea

Ce spune directorul Pantone despre culoarea anului 2024

Potrivit Leatrice Eiseman, directorul executiv al Pantone Color Institute, culoarea anului 2024 poate fi percepută și ca un nou început, date fiind vremurile tulburi pe care le trăim. Așadar, compasiunea, exprimată prin această nuanță de piersiciu, este cuvântul care ar trebui să ne descrie anul 2024.

„Am trăit o perioadă agitată în multe aspecte ale vieţii noastre şi, ca urmare a acestui fapt, nevoia noastră de îngrijire, empatie şi compasiune continuă să devină tot mai puternică.”, a transmis Leatrice Eiseman, potrivit pantone.com.

Care a fost culoarea anului 2023

Pentru anul 2023, Pantone a ales o nuanţă „îndrăzneaţă”, care se situează între roșu și albastru. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare vibrantă, care are la bază atât tonuri calde, cât şi reci.

„Este o culoare curajoasă, care transmite optimism și bucurie și știm că avem cu toții nevoie mare de asta.”, spunea Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului Pantone, citată de The Guardian.

Cum arată „oamenii - pește” din tribul Banjau. Stau scufundați până la 13 minute și au o mutație genetică unică în lume... El este cel mai sexy preot din Italia. Are 21 de ani și a renunțat la cariera de model pentru preoție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x