Antena Căutare

Cât costă un bilet la Revelion 2024 organizat de Palatul Ghica. Prețul care i-a făcut pe români să se gândească de mai multe ori

Palatul Ghica Tei din București este o locație preferată de români datorită rafinamentului și a culturii românești care se regăsesc în cadrul locației. Anul acesta la Palatul Ghica este organizată cea mai mare petrecere din an, și anume revelionul 2024. Iată cât este prețul unui bilet pentru adulți și prețul unui bilet pentru copii.

Colaj cu artificii, copii care se distrează și Palatul Ghica Galerie
Cât costă participarea la revelion 2024 în Palatul Ghica. | Shutterstock, Facebook

Palatul Ghica are valoarea unui monument istoric de arhitectură datorită trecutului controversat pe care l-a avut de-a lungul istoriei. Situat în inima capitalei, acesta atrage pe tot parcursul anului sute de vizitatori care își doresc să petreacă clipe memorabile.

Cunoscut pentru petrecerile și voia bună din cadrul acestei locații, tot mai mulți români îl aleg pentru o seara de neuitat, exact ca și în cazul petrecerii de revelion.

Anul acesta sunt pregătite spectacole de magie pentru copii, concursuri, momente muzicale, dar și alte surprize organizate pentru toate vârstele.

Citește și: Cât a ajuns să coste o porție de sarmale cu mămăliguță la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, West Side Christmas Market

Ce preț au biletele de acces pentru noaptea de revelion 2024

Palatul Ghica Tei organizează în noaptea dintre ani o petrecere unde sunt așteptați atât adulții, cât și copiii acestora cu brațele deschise. Organizatorii promit o seară magică și au pregătit deja activități specifice acestei sărbători.

Meniul culinar, muzica și distracția sunt deja stabilite, iar românii sunt invitați să participe la una dintre cele mai frumoase petreceri din cadrul locației.

Citește și: Cât a ajuns să coste un coș de cumpărături pentru Crăciun. Prețurile care îi pun pe gânduri pe tot mai mulți dintre români

Noaptea dintre ani este organizată în cadrul sălii de Bal a Palatului Ghica din București, iar prețul unui bilet pentru adulți se ridică la suma de 598 de lei, fiind incluse toate serviciile pe care organizatorii le-au stabilit pentru seara magică de revelion.

Pentru copii prețul este unul mult mai mic, acesta fiind reprezentat de o sumă în valoare de 250 de lei.

Mâncarea și băutura la discreție, muzica live, spectacolele de magie fac parte din oferta pe care organizatorii au lansat-o pentru noaptea de revelion, iar românii sunt bucuroși de faptul că toate aceste lucruri pot fi oferite sub forma unui singur pachet și într-o singură locație.

Citește și: Cât a ajuns să coste un brad artificial anul acesta. Prețurile la care clienții se uită cu ochii mari

Programul Palatului Ghica Tei în noaptea de Revelion 2024

În sala de Bal, acolo unde se va organiza noaptea de revelion, există un program bine stabilit atât pentru copii, cât și pentru adulți.

În intervalul orar 20:00 - 21:00 se așteaptă sosirea persoanelor participante. Copiii vor fi întâmpinați de mascota Spider-Man, iar adulții vor fi așteptați cu pahare de șampanie.

În intervalul orar 21:00 - 22:00 va avea loc un spectacol de magie captivant pentru copii care va dura aproximativ 50 de minute.

În intervalul orar 23:45 - 00:30 toată lumea este invitată afară pentru a lua parte la unul dintre cele mai spectaculoase momente reprezentate de focul artificiilor. Participanții vor primi din nou șampanie pentru a respecta tradiția de ciocnire a paharelor la ora 00:00.

Citește și: Cât a ajuns să coste kilogramul de carne de porc, acum, înainte de decembrie. La ce să te aștepți pentru Crăciunul din acest an

În intervalul orar 22:00 - 02:00 animatorii vor fi alături de copiii pentru a le oferi cele mai frumoase clipe din an.

În intervalul orar 02:00 - 02:30 este pregătit un moment surpriză atât pentru adulți, cât și pentru copii în Sala Cavalelilor.

Tot începând cu ora 02:00 până la ora 03:00, copiii vor putea să vizioneze desene animate precum Spider-Man, Iron-Man și multe altele, stând în fotolii-puf în sala de Cinematecă.

Citește și: Cât a ajuns să coste să-ți schimbi cauciucurile cu unele de iarnă. Românii trebui să caute adânc în buzunare

Părinții vor avea parte de parcare privată care este gratuită și păzită pe tot timpul nopții.

Doina Teodoru se confruntă cu probleme de sănătate. Cum a ajuns în această situație și cine o ține departe de depresie... Universul protejează oamenii care au o trăsătură singulară de personalitate și îi ține la distanță pe cei care nu o au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x