Antena Căutare

Care sunt şansele să te înșele, în funcţie de zodia ta şi a lui!

Şansele că partenerul tău să aleagă să se culce cu o altă femeie sunt diferite în funcţie de semnul tău zodiacal.

Şansele că partenerul tău să aleagă să se culce cu o altă femeie sunt diferite în funcţie de semnul tău zodiacal.

Pentru a înţelege de ce variază aceste valori, este în primul rând importnat să îţi dai seama cât de predispus este să te însele, în funcţie de zodie şi cât de predispusă eşti tu să fi înşelată, în fucntie de zodie.

Valorile din horoscopul de mai jos au fost obţinute în urmă studiului atent a mai multor astrologi de talie internaţională, scrie Cancan.

BERBEC
Bărbaţi: Berbecii sunt genul de parteneri care caută mereu noi provocări, ceea ce înseamnă că îşi urmează aproape mereu instinctele. Majoritatea berbecilor sunt lipsiţi de loialitate şi îşi urmează interesul pe termen scurt. Berbecii au nevoie de laude din partea partenerilor pentru a nu se angaja în alte relaţii din cauza că simt nevoia să fie mereu admiraţi. Nativii din berbec au mari slăbiciuni când vine vorba de sexul opus. Se aprind repede însă îşi şi pierd interesul odată ce au cucerit ce cred ei că era de cucerit. Aşadar, dacă partenerul vostru este berbec, ar trebui să acţionaţi cu precauţie.

Femei: Femeile din berbec, spre deosebire de bărbaţi, nu sunt atât de căpoase şi tocmai de aceea şansele că să fie înşelate cresc. Potrivit statisticilor, 60% dintre femeile Berbec cu relaţii stabile sunt înşelate cel puţin o dată.

TAUR
Bărbaţi: Nativii din taur sunt unele dintre cele mai fidele persoane însă sunt şi cele mai posesive. Nativii din taur va vor oferi siguranţă necondiţionată însă vor fi mereu geloşi şi vor avea mereu impresia că partenerul are de gând să îi trădeze. Din această cauza, majoritatea nativilor din celellalte zodii se feresc instinctiv de tauri care de multe ori ajung solitari din cauza nesiguranţei de care dau dovadă. Puteţi fi siguri, sigure că dacă partenerul vostru se află sub acest semn zodiacal, nu va va înşela. Însă, chiar dacă sunteţi nevinovaţi, va va suspectă mereu de infidelitate.

Femei: Femeile Taur sunt încăpăţânate. Din cauza că sunt foarte atente la ce li se întâmplă, rareori sunt înşelate. Doar 30% dintre femeile din această zodie sunt înşelate.

GEMENI
Bărbaţi: Gemenii sunt persoane duplicitare, au câte două caractere de care sunt conştienţi şi pe care le trăiesc cu intensitate. Nativii născuţi în această zodie nu vor avea nicio scrupula să însele dacă au ocazia. Au tendinţa să uite că au greşit şi să meargă înainte alături de partener atâta timp cât uită ce au făcut. Gemenii se îndrăgostesc repede şi intens şi se plictisesc repede. Pentru a ţine un nativ din zodia Gemeni aproape este nevoie să te reinventezi constant şi să îi oferi mai întâi prietenie, apoi tot ce ţine de o relaţie.
Femei: Femeile din Gemeni sunt cele care înşeală într-o relaţie şi nu le pasă dacă sunt înşelate prea mult. Chiar dacas bănuiesc acest lucru, doar la proba exactă se supără. Sunt şanse de 70% că o femeie din Gemeni să fie înşelată de partener.

RAC
Bărbaţi: Nativii din Rac au nevoie de siguranţă pentru a fi fideli. Dacă se simt în siguranţă din toate punctele de vedere, inclusiv cel financiar, atunci nu va vor înşela cu siguranţă. Însă, imediat ce îşi dau seama că le este pus în pericol confortul îşi vor caută pe altcineva. Nativii din rac sunt unii dintre cei mai perverşi parteneri, mint mult şi încearcă să se disculpe cât pot de des. Chiar dacă înşală, nu vor recunoaşte în ruptul capului acest lucru de frică să nu piardă ceea ce au. Aşa că dacă iubeşti racul de lângă ţine, încearcă să îl cocolosesti cât poţi de mult. Altfel, cu siguranţă va face mai mulţi paşi înapoi, departe de ţine.

Femei: Femeile din Rac sunt foarte naive. Din cauza că sunt permisive, sunt unele dintre cele mai înşelate femei. Aproximativ 90% dintre femeile din această zodie sunt înşelate.

LEU
Bărbaţi: Leii au două extreme. Ei pot fi ori cei mai fideli parteneri ori regii desfrâului. Că şi în cazul racilor, la lei contează foarte mult caracterul partenerului. Dacă partenerul le da impresia că ei sunt cei dominanţi, leii vor rămâne fideli până la adânci bătrâneţi. Dacă le este cumva ştirbită onoarea şi cuvântul, leii vor înşela fără scrupule şi vor testa terenul până când vor găsi ceva mai bun. Pentru a ţine un nativ din leu aproape trebuie să faceţi faţă la critică, vulgaritate şi disconsiderarea calităţilor voastre. Acest lucru este foarte greu, însă doar aşa va vor fi fideli.

Femei: Femeile din Leu sunt mereu în controlul situaţiei. Datorită faptului că sunt foarte aprige, mai ales în pat, reuşesc să ţină bărbaţii aproape. doar 10% dintre femeile din această zodie sunt înşelate.

FECIOARA
Bărbaţi: Fecioarele sunt unele dintre cele mai puţin predispuse semne zodiacale spre infidelitate şi mai ales spre divorţ. Asta pentru că fecioarele sunt foarte atente la detalii şi nu iau în seama marile probleme. Fecioarele vor trece mereu cu uşurinţă peste orice lucru care ar putea să le determine să părăsească sau să însele partenerul, pentru că au mereu tendinţa de a gândi mai întâi din perspectiva acestuia. Aşa că dacă aveţi o Fecioara lângă voi, aţi face bine să fiţi mulţumiţi. Pe de altă parte, fecioarele dau multe motive să fie înşelate din simplul fapt că plictisesc şi sunt prea tipicare.

Femei: Femeile din această zodie sunt, la fel că şi bărbaţii de sub acest semn, destul de fidele. Tocmai din această cauza, că şi în cazul Racilor, aceste femei au şanse mari să fie înşelate, în proporţie de 60%.

BALANŢĂ
Bărbaţi: Nativii din Balanţă sunt cei mai vânaţi pentru căsătorie pentru că îmbină foarte bine rolurile de iubiţi, amanţi, prieteni şi soţi. Sunt sociabili şi comunicativi însă, tocmai din cauza acestor calităţi, au tendinţa de a fi infideli. Balanţele înşală mereu, însă o fac în secret. Un nativ în zodia balanţei este dispus să mintă până în pânzele albe atunci când partenerul suspectează ceva şi mai are şi avantajul că îşi aduce aminte ce minciuni a spus cu mult timp în urmă, pentru a nu fi prins. Însă, nativii din Balanţă sunt prinşi foarte rar cu mata-n sac. Aşa că dacă partenerul Balanţă va va înşela, este posibil să nu ştiţi niciodată acest lucru.

Femei: Femeile din Balanţă sunt mereu nehotărâte. Acest lucru duce la lipsa de încredere a partenerului care va caută deseori alternative. De aceea procentul de femei înşelate de sub acest semn este de aproximativ 40%.

SCORPION
Bărbaţi: Nativii din Scorpion au un mare dezavantaj: sunt unii dintre cei mai atractivi oameni. Există mereu cineva care ar dori să pună mâna pe un scorpion şi din această cauza, deşi prin caractere lor sunt fideli cu desăvârşire, aceşti nativi au mult de suferit. Nativii din Scorpion nu sunt credibili şi au multe certuri în relaţie din cauza că sunt vânaţi mereu. Până la urmă, un scorpion căruia i se reproşează mereu că este infidel, va va trăda. Aşa că ar fi bine să-i ascultaţi versiunea atunci când aveţi ceva să-i reproşaţi şi să va bucuraţi de acest partener.

Femei: Femeile din acest semn zodiacal sunt atât de puternice şi senzuale încât rareori sunt înşelate. Procentul în cazul lor este de sub 15%.

SĂGETĂTOR
Bărbaţi: Săgetătorii se aseamănă cu gemenii atunci când vine vorba de fidelitate. Însă, spre deosebire de gemeni, săgetătorii simt nevoia să cucerească alte persoane doar pentru a se convinge pe ei înşişi că încă sunt în stare. DDeci, dacă partenerul este în zodia Săgetător, va va înşela cu siguranţă dacă nu îi daţi impresia că este capabil să atragă atenţia celor din jur. Cu alte cuvinte, un săgetător va fi fidel atâta timp cât va manifestaţi gelozia în privinţa lui.

Femei: Femeile de sub acest semn zodiacal sunt destul de echilibrate. Însă, din cauza faptului că sunt posesive, au o rată de a fi înşelate destul de mare, de aproximativ 70%. Însă ceasta rată oscilează, mai ales odată cu schimbările lor de caracter.

CAPRICORN
Bărbaţi: Capricornii nu înşală. Sunt cei mai stabili parteneri pentru că aşa îşi doresc. Vor să ofere tot ce pot partenerului şi tocmai din această cauza riscă de multe ori să fie înşelaţi. Caracterul lor loial este de multe ori confundat cu slăbiciunea, lucru total neadevărat. Capricornii nu pot trece peste situaţie atunci când sunt trădaţi şi aleg să plece de lângă partenerul infidel cât se poate de repede.

Femei: La fel că şi bărbaţii, aceste femei nu înşeală. Tocmai din această cauza riscă să fie ele înşelate cel mai des. O proporţie de aproximativ 80% dintre femeile capricorn sunt înşelate.

VĂRSĂTOR
Bărbaţi: Vărsătorii nu rezistă într-o relaţie monotonă. Au nevoie de libertate şi de lipsa de constrângeri. Vărsătorii nu vor înşela tată timp cât au sentimentul de complicitate oferit de partener. Nativii acestei zodii iubesc flirtul dar, spre deosebire de gemeni sau balanţă, rareori dau curs invitaţiilor din jur. Pentru a ţine pe linia fidelităţii un Vărsător trebuie sa il distraţi pe cât posibil să îl ţineţi ocupat.

Femei: Femeile din acest semn zodiacal sunt foarte puternice şi de aceea nu sunt înşelate des, având în vedere că sunt cât se poate de senzuale şi feminine.

PEŞTI
Bărbaţi: Peşti sunt una dintre cele mai lase zodii când vine vorba de relaţii. Un nativ al acestei zodii va înşela rareori dar se va gândi des să facă acest lucru. Nativii din peşti sunt greu de mulţumit şi au tendinţa să se autocompătimească în relaţie. Sunt uşor de înşelat şi se prind greu atunci când partenerul îi minte. Tocmai din această cauza nu îşi permit să cale strâmb prea des, pentru că au, de obicei, ghinionul de parteneri infideli. Pentru a ţine un nativ din această zodie aproape nu trebuie decât să fiţi dominanţi în relaţie.

Femei: Femeile din acest semn zodiacal au cele mai mari şanse de a fi înşelate. Rareori o femeie din Peşti are un partener fidel 100%.

Zodia care va îndura zile de foc! Săptămâna următoare va fi de coşmar... Cea mai tare conversaţie! O tânără materialistă: „Iubitule, unde este cadoul meu?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x