Căutare Live

Câți bani câștigă Raed Arafat, de fapt! Veniturile din declarația de avere a șefului DSU

Raed Arafat este în prezent printre cele mai urmărite persoane publice din România, mai ales în contextul epidemiei de coronavirus cu care se confruntă țara noastră. S-a aflat câți bani câștigă medicul stabilit în România încă de la vârsta de 16 ani.

S-a aflat câși bani câștigă și ce avere are Raed Arafat, șeful DSU

În vârstă de 56 de ani, Raed Arafat este nu doar medic, ci și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) și secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Din declarația sa de avere s-a aflat câți bani câștigă acesta în prezent.

CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ RAED ARAFAT ȘI CE SCRIE ÎN DECLARAȚIA DE AVERE

Potrivit unor informații din presă, pentru funcția de secretar de stat, medicul Raed Arafat încasează suma de 116.808 lei, la care se adaugă alte venituri (pentru hrană și echipamente), în valoare de 13.316 lei.

citește și: Raef Arafat a izbucnit și susține că nu este lăsat să-și facă datoria: "Se leagă numele meu de tot ce este neplăcut în relaţie cu COVID-19"

Pentru calitatea sa de lector al Universității Babeș Bolyai din Cluj, Raed Arafat primește un salariu de 1826 de lei, iar asta nu e tot. Șeful DSU deținde un post de cadru didactic la Universitatea Titu Maiorescu din București, iar acest lucru îi mai crește venitul lunar cu suma de 3.739 de lei.

Câți bani câștigă Raed Arafat, de fapt! Veniturile din declarația de avere a șefului DSU

Raed Arafat, șeful DSU

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU)

Raed Arafat a menționat în declarația sa de avere faptul că este deținătorul unui apartament de 80 de metri pătrați în județul Ilfov, la care se adaugă drepturi de 35% din casa părintească, din Palestina. De asemenea, Șeful DSU a mai obținut de la Fondul Proprietății de Stat (FPS) suma de 23.265 de lei și încă 113.000 pentru un proiect.

citește și: Raed Arafat a luat măsuri împotriva bărbatului care l-a amenințat cu moartea: ”Nu poți să permiți așa ceva!”

La capitolul active financiare, Șeful DSU are deschise șase conturi bancare, de unde are, adunat, aproximativ 30.000 de euro, se mai arată în declarația sa de avere, informează cei de la impact.ro.

Întrebat de-a lungului timpului de ce nu are o soție și copii, răspunsul acestuia a fost unul surprinzător. Raed Arafat a explicat faptul că a ales să se dedice în totalitate carierei sale și să nu provoace suferință, prin absența sa îndelungată.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri