Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Raed Arafat a luat măsuri împotriva bărbatului care l-a amenințat cu moartea: ”Nu poți să permiți așa ceva!”

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a luat depus plângere penală împotriva lui Raul Coltor, ”spionul” care l-a amenințat cu moartea zilele trecute. 

Raed Arafat a declarat că nu poate tolera comportamentul acestuia, motiv pentru care astăzi a mers la DIICOT pentru a depune plângere.

„Este vorba de două ameninţări cu moartea care au fost publice şi care au fost destul de evidente, emise de oameni care pot chiar să facă rău. Aşa că am venit şi am depus plângerea, iar de aici e treaba autorităţilor. Una printr-un film care a fost postat public şi una prin postarea publică pe care o ştie toată lumea”, a declarat Raed Arafat.

Raed Arafat, declarații despre pacientul asimptomatic din Galaţi mort de COVID-19: "Nu e primul! Respectați recomandările medicilor!”

Raed Arafat a precizat că nu cunoaşte persoana care a formulat ameninţările.

Mai vin din astea, dar acestea chiar au părut serioase şi a trebuit să le depun (plângerile – n.r.), pentru că nu poţi să permiţi aşa ceva. Eu sper să fie totul ok”, a spus Raed Arafat.

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea! Un român, mesaj uluitor, apreciat de peste 1.000 de oameni, pe Facebook! „Game over, zdreanțo!”

Raed Arafat, amenințat cu moartea pe Facebook

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a fost amenințat public cu moartea de către un adept al teoriei conspiraţiei care nu crede în existența noului COVID-19. Mesajul a devenit viral foarte repede și a strâns mii de reacții, unele pro, unele contra.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz și va lua măsuri împotriva lui Raul Coltor, care riscă chiar închisoarea de la trei luni la un an.

Recomandari