Antena Căutare

Raef Arafat a izbucnit și susține că nu este lăsat să-și facă datoria: "Se leagă numele meu de tot ce este neplăcut în relaţie cu COVID-19"

Raed Arafat a izbucnit public, într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, în care afirmă că legea adoptată de Senat privind carantinarea şi izolarea permite autorităţilor să poată acţiona și că încercările de a spune că tot ce se face în lupta cu acest virus este un abuz reprezintă o încercare de dezinformare.

Raef Arafat a izbucnit și susține că nu este lăsat să-și facă datoria: "Se leagă numele meu de tot ce este neplăcut în relaţie cu COVID-19"
Raef Arafat a izbucnit și susține că nu este lăsat să-și facă datoria | Hepta

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, afirmă că legea adoptată de Senat privind carantinarea şi izolarea permite autorităţilor să poată acţiona prompt şi să ia decizii bazate pe analize şi recomandări fără pierdere de timp.

"Încercările de a spune că tot ce se face în lupta cu acest virus este un abuz şi nejustificat, încercând să se lege acest aspect de o persoană sau două, reprezintă o încercare de dezinformare a populaţiei şi de a menţine în continuare un curent de opinie negativ faţă de orice acţiune luată la nivel de autorităţi", a scris Arafat pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Legea carantinei și izolării a trecut de Parlament. Copiii nu vor mai fi luați în supravegherea statului și nu se vor putea carantina bunurile personale

Legea nu dă puteri supreme nici doctorului Arafat şi nici unei alte persoane

"Încercarea de a lega cu orice preţ numele meu de orice este negativ şi orice este neplăcut în relaţie cu COVID-19 este evidentă, mai ales în ultima perioadă. (...) Problema COVID-19 este una complexă, fiind necesară conlucrarea între noi toţi, de la autorităţi la fiecare individ. Importantă este informarea corectă şi ignorarea minciunilor şi a ştirilor ce nu pot fi confirmate din surse credibile", mai scrie Raed Arafat.

A refuzat internarea și a ajuns să respire cu ajutorul aparatelor, în trei zile. Mărturisirile dramatice ale unui bărbat... Criza medicală se va adânci în toamnă, în România. Avertismentul unui medic: ”Avem doar 1.000 de doctori specialiști ATI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x