Căutare Live

Câțiva tineri au intrat într-un supermarket abandonat de 12 ani și au trăit spaima vieții când au văzut ce se află în interior

Câțiva tineri au intrat într-un supermarket abandonat și au trăit spaima vieții când au văzut ce se află în interior. Ce se află în zonele în care lumina nu a pătruns de mulți ani.

Câțiva tineri au intrat într-un supermarket abandonat și au trăit spaima vieții când au văzut ce se află în interior. Ce se află în zonele în care lumina nu a pătruns de mulți ani.

TikTok/Captură Video

În 2009, un centru comercial de 38 de milioane de lire sterline s-a deschis în Sydney și s-a închis doar 12 luni mai târziu. Practic, clădirea este în paragină de mai bine de 12 ani.

Ce a descoperit un tânăr într-un supermarket abandonat de mai bine de 12 ani

În goana după videoclipuri senzaționale pentru TikTok, mai mulți tineri s-au avântat să intre într-un supermarket abandonat din orașul Sydney. Însă ceea ce au descoperit în interior le-a dat fiori și și-au pus și viața în pericol având în vedere că era o clădire abandonată.

Supermarketul abandonat din Sydney a devenit foarte atractiv pentru mai mulți tineri care au intrat acolo cu scopul de a face videoclipuri care să surprindă în social media. Însă nu au luat în calcul și riscurile la care se supun într-o astfel de “aventură”.

Citește și: De ce nu trebuie să lași tacâmurile paralel pe farfurie, ca și când ar indica ora 4:20, dacă te afli la restaurant. Ce semnifică

Având în vedere că nu se știu cauzele pentru care supermarketul a fost abandonat, clădirea poate reprezenta un risc din punct de vedere al siguranței clădirii. Mai mult, potrivit descrierii oferite de tabloidul Mirror, există locuri unde lumina nu a pătruns ani la rând și mergând pe fir logic bacteriile de tip mucegai pot fi prezente în cantități mari și răspândesc anumite toxine periculoase. Și nu doar atât, pot fi animale care se adăpostesc acolo.

În interior, pereții din jurul mall-ului sunt acoperiți cu graffiti și se văd cioburi sparte de sticlă împrăștiate pe podele. De asemenea, produse vechi se găsesc încă în stare bună acolo.

Citește și: Un tânăr și-a luat ceva de mâncare, dar când a venit comanda a făcut o descoperire neașteptată. Poliția a venit imediat

Clipurile par să arate că centrul comercial este înfiorător. Cu toate că obiectele de iluminat sunt sparte, iar liftul din interior are ușa îndoită.

Mai mult, utilizatorii rețeleleor de socilizare au spus că aceste videoclipuri ar putea încuraja oamenii să intre în locuri abandonate, lucru foarte periculos, de aceea nu au susținut deloc dorința de vizbilitate a tinerilor care au făcut acest lucru.

Citește și: O soacră băgăcioasă a făcut ceva greu de imaginat în fiecare dimineață. Soția a povestit totul. Ce a urmat

Ce sărbători religioase sunt în 6 iunie. Sfinții pe care Biserica Ortodoxă și Catolică îi cinstesc astăzi... Femeia care a avut curajul să plece la drum lung cu un necunoscut. Ce i s-a întâmplat. Apropiații ei au fost complet sur...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x