Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Caz șocant în Iași! O femeie cu probleme psihice a fost violată de doi bărbați, simultan. „Modul în care au acţionat este unul desprins din filmele de groază”

Doi tineri din orașul Pașcani, județul Iași au fost condamnați la opt ani și opt luni de închisoare după ce au abuzat sexual o femeie cu probleme psihice. Cei doi s-au decis să o violeze pe femeia de 55 de ani deoarece aceasta a mai fost violată și de alți bărbați din oraș.

Doi tineri din comuna Ion Neculce, județul Iași au fost condamnați la opt ani și opt luni de închisoare după ce au abuzat sexual o femeie cu probleme psihice. Cei doi s-au decis să o violeze pe femeia de 55 de ani deoarece aceasta a mai fost violată și de alți bărbați din oraș.

După ce au intrat în casa femeii, cei doi bărbați au dezbrăcat-o și au amenințat-o cu moartea. În plus, i-ar fi spus că dacă se împotrivește violului vor chema alți șase bărbați să o violeze. Ulterior, cei doi bărbați au susținut relații sexuale cu femeia individual dar și concomitent.

Victima a povestit cele întâmplate unei rude și a fost transportată la Institutul Medicină Legală, unde a fost confirmat violul.

„Fiind audiaţi în calitate de suspecţi şi inculpaţi, Ignat Gheorghe - Lili şi Luca Constantin au recunoscut detaliat acuzaţiile care li se aduc, contestând doar faptul că ar fi violat victima concomitent şi că în realitate doar s-ar fi uitat pe rând, unul la celalalt cum viola victima“

Gheorghe Ignat şi Constantin Luca, de 26, respectiv 24 de ani, au fost condamnaţi la câte 8 ani şi 8 luni de închisoare cu executare după ce au abuzat sexual o femeie de 55 de ani, cu probleme psihice. Cei doi vor trebuisă îi achite 20.000 de lei femeii, dacă sentința va rămâne definitivă.

„Modul în care inculpaţii au acţionat este unul terifiant, aproape desprins din filmele de groază în care inculpaţii sparg geamurile locuinţei şi surprind deodată victima din somn pe care o dezbracă complet şi o penetrează concomitent anal, vaginal, apoi şi separat, adresându-i-se cu «taci f..», punându-i mână la gură şi ameninţând-o că dacă se mai împotriveşte mai cheamă alţi 6 bărbaţi să o violeze. Au dovedit o dezinhibiţie dusă la extrem, capacitatea de a lăsa frâu liber instinctelor sexuale într-un mod deosebit de brutal, lipsa oricărei temeri faţă de consecinţele sociale/legale ale faptelor lor, precum lipsa oricărei empatii faţă de traumele pe care le provoacă unei persoane prin acţiunile la care s-au dedat fără niciun regret.” , a precizat judecătorul de caz.

Agresiunea sexuală a avut loc pe 21 aprilie 2019, după ora 04:00. Cei doi tineri au consumat alcool împreună cu un prieten, iar după terminarea petrecerii au decis să meargă la casa femeii de 55 de ani despre care știau că are probleme psihice și locuiește singură. În plus, bărbații au ales să meargă la femeie deoarece, în trecut, aceasta fusese violată și de alți bărbați din comună.

Recomandari