Antena Căutare

Cazul unui tânăr de 19 ani care a făcut o descoperire uluitoare în urma unui test ADN făcut în glumă. Cine era tatăl lui, de fapt

Un tânăr de 19 ani a aflat că tatăl lui nu este cel care l-a crescut după ce a făcut un test ADN în glumă. I-a arătat rezultatele testului mamei sale și a aflat un adevăr ascuns de-o viață întreagă.

Un tânăr de 19 ani a aflat că tatăl lui nu este cel care l-a crescut după ce a făcut un test ADN în glumă. I-a arătat rezultatele testului mamei sale și a aflat un adevăr ascuns de-o viață întreagă.

Shutterstock

Un tânăr în vârstă de 19 ani care și-a cumpărat un test ADN în joacă a rămas fără cuvinte când au venit rezultatele. Descoperirea a dus la ruinarea întregii familii și acum nu știe ce decizii să ia pentru ca totul să revină la normal.

Tânărul a povestit pe o rețea de socializare că a vrut să facă o glumă și a cumpărat un test ADN pe care a dat 80 de lire, însă nu se aștepa să facă o descoperire care chiar avea să-i schimbe viața.

Tânărul a descoperit că tatăl lui era altcineva. A confruntat-o pe mama lui și a aflat un adevăr dureros

Tânărul s-a dus să ridice rezultatele și a aflat că avea o potrivire cu tatăl său de doar 29,2% și îl arăta ca fiind un frate vitreg și în niciun caz cel car i-a dat viață

„Am primit rezultatele acum câteva zile și m-am dus să verific potrivirile. În partea de sus, l-a enumerat pe tatăl meu ca împărtășind doar 29,2% ADN-ul cu mine și fiind prezis a fi un frate vitreg, ceea ce este imposibi. Nu are sens pentru mine pentru că haplogrupul patern era același și plus că eu și tatăl meu semănăm”, a mai spus tânărul care a mai dezvăluit că avea o potrivire de 24.6% cu verișoarele lui, ceea ce arăta, de fapt, că sunt surorile lui vitrege. Verișorii ar trebui să împartă de obicei în jur de 12% din ADN.

Cazul unui bărbat care a descoperit că soția lui este sora sa, după 8 ani de mariaj. Cuplul are doi deja copii

„Nu m-am putut gândi la o relație genetică care să explice ceea ce vedeam și am avut îndoieli cu privire la acuratețea procentelor. Procentele comune sunt extrem de precise și foarte puțin probabil să fie false. Singura explicație realistă pentru ceea ce vedeam era că unchiul meu, tatăl vărului meu și fratele tatălui meu, este tatăl meu. Realitatea m-a lovit ca o cărămidă peste față”, a mai povestit el.

El a mai dezvăluit că a fost în stare de șoc timp de o oră, după care și-a dat seama că are nevoie de răspunsuri. Fără să se mai gândească prea mult, i-a arătat mamei rezultatele ADN-ului său și a întrebat-o de ce datele arătau altceva față de ceea ce știa el de o viață întreagă.

„Sinele meu irațional nici măcar nu a mai îmbrăcat afirmația cumva. Am întrebat-o dacă l-a înșelat pe tata cu unchiul David. Nu am văzut niciodată culoarea scurgându-se de pe fața cuiva atât de repede. Părea uluită și apoi mormăia: `Ce fel de întrebare este aceasta? Bineînțeles că nu`”, a spus el, care a mai relatat cum a văzut-o pe mama sa căzând la pământ în timp ce plângea și îl implora să nu-i spună asta tatălui său.

Decizia luată de tânăr a afectat întreaga familie: „În următoarele ore am auzit cum familia mea s-a destrămat”

Însă povestea nu avea să se oprească aici. El l-a sunat apoi pe verișoara sa - care era de fapt sora sa vitregă - pentru a-i spune totul.

„A terminat apelul țipând. Tata (acum unchi) a venit acasă și a intrat în camera mea întrebându-mă ce e în neregulă cu mama. I-am spus totul și nu a spus nimic. După ce s-a liniștit a ieșit din cameră și am încuiat ușa. În următoarele câteva ore, am auzit cum întreaga mea familie s-a destrămat în fața ușii mele. Părinții mei s-au certat și bunicii mei s-au grăbit să vadă ce se întâmplă. Mătușa mea și David au apărut la scurt timp după aceea și sunt destul de sigur că i-am auzit pe tatăl meu și pe David intrând într-o luptă fizică. Haos total”, a mai scris el.

O femeie a terminat serviciul și s-a dus acasă, dar și-a găsit iubitul în pat cu amanta. Nu i-a certat, ci a făcut un gest uluitor

Tânărul și-a încheiat povestea de pe rețeaua de socializare scriind că se simte rău că a creat acest haos în familia lui, dar pe de altă parte, este bucuros că a aflat adevărul despre originile sale.

„Dacă mi-aș fi cheltuit banii de ziua mea pe altceva, nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat, dar o altă parte din mine este bucuros să afle adevărul”, a conchis el.

Utilizatorii care i-au citit povestea l-au încurajat în comentarii spunându-i că ar face bine să-i arate celui care l-a crescut că îl apreciază în continuare, chiar dacă nu este tatăl lui biologic.

„Sună-l pe tatăl tău și spune-i clar că încă îl vezi ca pe tatăl tău. L-ar putea ajuta cu adevărat”, „Singura persoană vinovată este mama și unchiul tău. El și ea sunt cei care au mințit. Nu trebuie să te simți vinovat”, au fost două dintre comentariile scrise în mediul online.

Cât costă bijuteriile din coji de cartofi. Sunt mai scumpe decât cele din metale prețioase... Un bărbat și-a cumpărat o casă veche, dar când s-a uitat în pod nu i-a venit să creadă peste ce a dat. Ce a descoperit...
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x