Antena Căutare

Ce a „ascuns” o femeie în groapa pe care a făcut-o în curtea casei sale. Imaginile au uimit oameni din întreaga lume

O femeie și-a săpat o groapă în curtea casei sale și i-a pus o ușă metalică, cu mâner. După un timp, vecinii au descoperit ce a „ascuns” femeia înăuntru, iar surpriza a fost mare.

imagine cu o usa intr-un damb pamant Galerie
O femeie a reușit să își uimească vecinii cu modul în care a transformat o simplă groapă din grădina sa | sursa foto: Profimedia

În general, oamenii care își cumpără o casă cu grădină amenajează locul fie pentru a planta flori și spațiu de relaxare, fie pentru a crește legume sau fructe. O femeie a decis însă să utilieze o parte din curtea casei sale în cel mai neașteptat mod posibil.

A făcut o groapă destul de mare și, la final, locul arăta precum o ridicătură de pământ cu ușă metalică. Vecinii au fost extrem de uimiți atunci când au descoperit ce a „ascuns” femeia înăuntru.

Ce a „ascuns” o femeie într-o groapă pe care a făcut-o în curtea casei sale

Așa cum se poate descoperi și în galeria foto de mai sus, o femeie a decis să dea curții sale o întrebuințare aparte, după ce a săpat o groapă destul de mare și de adâncă în pământul din grădină. Aceasta a reușit nu doar să facă o importantă economie din punct de vedere al consumului de electricitate, ci și să aibă mai mult spațiu în casă.

Citește și: Un bărbat săpa în grădină atunci când a dat peste o cameră secretă în pământ. Ce a găsit

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au încercat pe cât posibil să păstreze alimentele pentru un timp cât mai îndelungat. În vremuri în care nu existau frigidere, acest lucru putea să fie o adevărată provocare. Totuși, un designer pe nume Floris Schoonderbeek a decis să folosească tehnicile vechi de păstrare a alimentelor pentru a inventa ceva cu totul și cu totul special.

groapa din pamant transformata in frigider subteran

O groapă de pământ, devenită frigider încăpător

După numeroase cercetări, acesta a reușit să creeze un frigider de pământ, pe care l-a numit „the Groundfridge”. Structura sferică este alcătuită din fibră de sticlă ultra subțire, scări, rafturi și o ușă.

Citește și: Un cuplu a ridicat un gard înalt ca să ascundă „comoara” din curte. Ce au descoperit vecinii în grădină

Acest frigider subteran montat nu are nevoie de electricitate pentru a menține alimentele reci, fiindcă este folosită strict temperatura rece a pământului din stratul mai adânc, ce rămâne constant la 10 grade Celsius pe toată durata anului (în țări precum Olanda și Belgia). Se face o groapă, se montează dispozitivul și clientul se poate bucura astfel de un frigider „ascuns”, ce poate ține oricând loc de cămară sau beci.

Totuși, designerul speră să își extindă afacerea și să aibă clienți și în alte țări. În prezent, un astfel de frigider subteran costă în jur de 10.000 de dolari, iar costurile de întreținere sunt extrem de mici, căci nu necesită electricitate, arată cei de la apartmenttherapy.com.

Dispozitivul are totuși un ventilator de mici dimensiuni, ce funcționează pe baterii, menit să absoarbă umiditatea atunci când temperaturile scad prea mult.

Un tânăr s-a lăsat de liceu la 16 ani și până la majorat a ajuns milionar. Cum a reușit Pierce Woodward să devină bogat... Sora Monica, călugărița de 55 de ani, care a devenit celebră pe TikTok datorită tenului ei perfect. Cum arată aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x