Antena Căutare

Ce a îndrăznit să facă o cumnată, ca să strice nunta unei tinere! Puțini ar recurge la acest gest

O mireasă a povestit prin ce momente greu de imaginat a trecut atunci când cumnata sa a făcut tot ce i-a stat în putință ca ă-i strice ziua nunții.

O mireasă surpirinsă la nunta, in timp ce plange Galerie
O tânănă a povestit ce gesturi neașteptate a făcut cumnata sa, înainte de nuntă | sursa foto: Shutterstock

Se spune că ziua în care o femei își unește destinul cu cel al partenerului său este una dintre cele mai frumoase. Tocmai de aceea, multe reprezentante ale sexului frumos fac tot posibilul pentru ca totul să iasă perfect. O mireasă însă a trecut prin momente grele atunci când cumnata sa a părut că vrea să strice nunta.

Tânăra a ales să își spună povestea pe Reddit și dezvăluirea a adunat numeroase reacții din întreaga lume, devenind astfel virală. Femeia a povestit faptul că are nevoie de sfaturile internauților fiindcă nu mai știe cum trebuie să procedeze în cazul cumnatei sale, care pare că face absolut tot ce poate pentru a-i strica nunta.

Ce a putut să facă o cumnată ca să strice nunta unei tinere

Viitoarea mireasă a povestit că a investit foarte mult timp și resurse ca să își organizeze petrecerea perfectă, la care a visat mereu. Totul părea că merge cum trebuie atunci când, la un moment dat, sora mirelui a început să manifeste un comportament bizar.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, ca să strice nunta nurorii sale! Invitații au amuțit când au văzut totul

Dacă inițial a crezut că doar i se pare, zilele ce au trecut au venit și cu o confirmare în acest sens. Practic, cumnata a început să copieze totul de la mireasă, deși ea era deja măritată.

imagine cu o mireasă surprinsă

Tânăra i-a surprins pe mulți cu povestea sa

„În urmă cu niște ani, atunci când am fost cerută în căsătorie, sora partenerului meu a devenit aâtt de geloasă și invidioasă pe inelul meu, încât s-a dus să își comande unul la fel și și-a înlocuit inelul său de logodnă, deși era deja măritată de 10 ani și avea patru copii. Degeaba am încercat să îi explic că gestul nu este unul potrivit. Luni de zile am insistat și eu, dar și iubitul meu.

Apoi, nu doar că ea și-a luat un inel identic, dar i-a luat și partenerului său. Acum, când a început să se apropie nunta și mi-a văzut rochia de mireasă, a anunțat că își va lua o rochie identică, dar pe altă culoare.

Citește și: Când au de gând să se căsătorească Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Cei doi au planuri mari de nuntă

După ce a văzut verighetele, cumnata mea n-a stat deloc pe gânduri și și-a cumpărat și pentru ea respectivul model de inel. Am încercat să îi spun că nu mă simt confortabil cu faptul că va purta aceeași rochie la nunta mea și m-am oferit chiar să o ajut să își găsească o ținută drăguță. Acesta a fost momentul în care s-a enervat și mi-a reproșat că nu o las să strălucească la nunta mea”, a fost dezvăluirea incredibilă făcută de tânără, înaine de marele eveniment, arată cei de la Mirror.co.uk.

Mai mult decât atât, atunci când partenerul său i-a luat viitoarei sale soții apărarea, mama soacră a intervenit și a început să acuze nora de nașterea unor conflicte inutile în familie. Supărată, tânăra și-a spus oful pe internet și a așteptat să primească sfaturi de la internauți. Mii de persoane au încurajat-o să își facă nunta așa cum doreșt.

Darya Mukhina a fost lăsată de iubit fără ochi. S-a ambiționat să devină avocat și povestea ei e model de viață pentru m... O tânără a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte și a descoperit o ușă secretă în dormitor. Peste ce a dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x