Ce a putut să facă o soacră, ca să strice nunta nurorii sale! Invitații au amuțit când au văzut totul

O tânără a fost mai mult decât dezamăgită atunci când a văzut ce gest complet neașteptat a făcut soacra sa, chiar în fața altarului. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea, stârnind numeroase reacții.

O mireasă a trecut prin momente greu de imaginat din cauza soacrei sale

sursa foto: Profimedia

Se spune că cea mai fericită zi din viața unei femei este atunci când aceasta ajunge în fața altarului pentru a-și exprima jurămintele de iubire, împreună cu bărbatul alături de care a ales să își întemeieze o familie.

Dincolo de tradiții și obiceiuri din cele mai diverse, nunțile au început să fie și o industrie de succes.

Gestul neașteptat făcut de o soacră, pentru a strica nunta miresei

Organizatorii de evenimente încearcă pe cât posibil să se reinventeze și să aducă mereu elemente surpriză și trenduri noi, în fiecare an. Invitații așteaptă să aibă parte de surprize și de distracție, dar și de un meniu cât mai select. Pentru viitoarele mirese, organizarea unei nunți este un adevărat proiect laborios, ce necesită atenție la absolut fiecare detaliu în parte.

Citește și: Mirele și mireasa care s-au ras în cap la propria nuntă. Motivul din spatele deciziei a emoționat o lume întreagă

Pentru ca totul să iasă perfect în ziua cea mare, acestea aleg cu grijă rochia, florile, decorurile, locația, dansul mirilor sau fotograful. Totuși, uneori, oricât de mult ai planifica o nuntă, pot apărea și situații neprevăzute.

Aceasta este și situația prin care a trecut o femeie pe nume Paula, în ziua cea mare cu petrecerea de nuntă. Mireasa a dezvăluit faptul că soacra sa a recurs la un gest complet neașteptat, poatee chiar scandalos pentru mulți, chiar în momentul în care se afla cu partenerul său în fața ofițerului de stare civilă, pentru a rosti jurămintele.

@hey_heypaula

##PepsiApplePieChallenge ##marriageceremony ##monsterinlaw ##motherinlaw ##mamasboy ##foryoupage ##DSWCutLoose

♬ original sound - Paula

Paula a dezvăluit, prin intermediul unui clip video postat pe TikTok, cum s-a petrecut totul și ce a putut să facă mama partenerului său, chiar în ziua nunții. Filmarea a adunat milioane de vizualizări și a stârnit numeroase reacții printre internauți. Mireasa a explicat faptul că soacra și-a făcut apariția într-o ținută de culoare alba, ca s-o eclipseze.

Dar poate că cel mai surprinzător lucru a fost gestul făcut de mama mirelui, chiar în timp ce acesta își rostea jurămintele în fața preotului. Paula a explicat faptul că a simțit cum soacra a făcut tot ce i-a stat în putință ca să stea între ei sau chiar să ia locul miresei.

Văzând că aceasta tot insistă și face eforturi să se așeze între cei doi miri care se țin de mână, chiar și preotul s-a simțit dator să intervină, cerându-i femeii să se dea înapoi.

Chiar dacă petrecerea s-a terminat într-un final cu bine și cei doi s-au căsătorit, Paula nu a reușit să treacă prea ușor peste această „bătălie” cu soacra sa. Femeia a postat clipul video cu întâmplarea pe internet și, în scurt timp, imaginile au devenit virale, adunând sute de mii de aprecieri și numeroase comentarii de la oameni din întreaga lume.

Unii au apreciat tăria de caracter de care a dat dovadă Paula până în ultima clipă, reușind să își păstreze calmul și respectul, în timp ce alții au arătat cu degetul către soțul său, pe care l-au acuzat de faptul că nu a știut să se impună într-o astfel de situație delicată și extrem de neplăcută.

Ultimele știri