Cum arată nepoțica și cumnata lui Florin Ristei. Dan Ristei are o familie superbă

Florin Ristei are un frate mai mare, alături de care a participat la Asia Express și alături de care a cântat în repetate rânduri, la spectacole precum cel de la X Factor. Iată cum arată familia lui Dan Ristei.

Cum arată cumnata și nepoata lui Florin Ristei

Antena 1

Faptul că juratul X Factor Florin Ristei are un frate nu mai este un mister pentru fani. Dan Ristei a participat alături de fratele său mai mic în sezonul 3 Asia Express, amândoi remarcându-se prin ambiția, competivitatea, dar și condiția fizică de invidiat, de care au dat dovadă. Florin Ristei are o nepoțică și o cumnată, iar Dan Ristei se mândrește pe rețelele sociale cu frumoasa lui familie.

Dan Ristei în vârstă de 43 de ani are o fetiță blondă, extrem de simpatică, în vârstă de 3 ani și se mândrește cu ea pe Instagram.

Telentul muzical, moștenire de familie pentru frații Ristei

Între Florin Ristei și Dan Ristei este o diferență de vârstă de 11 ani. Amândoi au un talent artistic desăvârșit, iar acesta este moștenire de familie, așa cum spunea juratul X Factor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

„Mama a vrut să urmeze Conservatorul, dar, pe vremea lor, muzica nu îți asigura neapărat un venit. Ea știe să cânte la pian, la acordeon, dar s-a făcut profesoară. Fratele meu a început cu chitara încă de mic, el m-a ajutat să învăț. El cântă foarte bine, a fost și pe scenă cu mine la „Te cunosc de undeva'! Bunica mea a cântat muzică populară cu Filarmonica, iar tata este un bun dansator! (…) La noi, talentul se moștenește din familie și aș vrea să îl mai aduc pe fratele meu la niște cântări. El a fost tot timpul omul din spatele camerelor, eu eram ăla mic și cu tupeu”, a mărturisit Florin Ristei la Neatza cu Răzvan și Dani.

Juratul X Factor a cântat piesa „Signed Sealed Delivered” împreună cu grupa lui finalistă Super 4, dar și cu fratele lui. Așadar. Pentru câteva minute Sper 4 s-a transformat în Super 6 și au făcut senzație pe scena X Factor.

Citește și: Finala X Factor 2020. Super 4 și frații Ristei, demonstrație de voce și energie: „Florin era în transă”

Florin Ristei și Dan Ristei au participat împreună la Asia Express

Dan Ristei a intrat în atenția publicului participând la Asia Express, sezonul 3. Frații Ristei nu au intrat în semifinalele competiției, însă au fost bucuroși să trăiască acea experiență împreună, demonstrând că relațiile fraterne sunt extrem de puternice.

Citeșt eși: Prima poză cu Florin Ristei și Naomi, la plajă. În ce ipostază s-a pozat cântărețul cu iubita sa englezoaică

„Nu aveţi cum să înţelegeţi emoţiile pe care le-am trăit. Nu s-a legat nimic în ziua respectivă, şi a fost de-ajuns o singură zi proastă care să ne trimită acasă. Asta e farmecul showului, că e atât de imprevizibil. Aşa competitiv cum sunt, nu-mi pare rău că n-am câştigat. Îmi pare rău doar că n-am putut să mă joc până la capăt. Pentru mine Asia Express a fost mai mult decât o emisiune. A fost cea mai tare experienţă de viaţă de până acum, şi unul dintre puţinele show-uri tv în care m-am dedicat 100%. Vreau să-i aplaudaţi şi să le mulţumim împreună tuturor echipelor, producţiei, cameramanilor şi reporterilor. Şi să nu uit: am cel mai tare frate!”, a scris Florin Ristei, pe rețelele sociale, în ziua în care a fost eliminat din competiție.

Ultimele știri