Antena Căutare

Ce a pățit o refugiată din Ucraina, care a mers la un magazin din București împreună cu fiica ei de 13 ani. Un român a povestit

O refugiată din Ucraina a mers împreună cu fiica ei în vârstă de 13 ani la un magazin , dar ceea ce a urmat e complet neașteptat.

imagine cu o refugiata si fiica ei
Un bărbat a dezvăluit prin ce situație au trecut o mamă din Ucraina și fiica ei, la un magazin din București | sursa foto: Shutterstock

Un român care găzduiește o mamă refugiată din Ucraina împreună cu fiica ei de doar 13 ani a dezvăluit prin ce situație complet neașteptată au trecut cele două recent, atunci când au decis să meargă la un magazin din București ca să-și cumpere ceva.

Ce a pățit o femeie refugiată din Ucraina, care a mers la un magazin din București împreună cu fiica ei

Războiul declanșat de Rusia în Ucraina a dus, în ultima luna, la apariția unui val mare de refugiați. O parte dintre cei care au ales să fugă de pericol au ales să treacă granițele României, unii doar în tranzit, alții alegând să rămână aici până găsesc transport, cazare, un loc de muncă sau până la rezolvarea conflictului din Ucraina.

Citește și: Fenomen periculos apărut în România, după venirea refugiaților din Ucraina. Tot mai mulți români au semnalat problema

Numeroși români și-au pus la dispoziție casele pentru a oferi astfel cazare gratuită refugiaților.

Recent, pe un grup dedicat ajutorătii refugiaților ucraineni din țara noastră, un român a făcut o dezvăluire complet neașteptată. Bărbatul găzduiește la el în locuință o mamă din Ucraina și pe fiica ei, oferindu-le tot ceea ce ele au nevoie. Într-una dintre zile, când au decis să meargă la magazin, cele două au trecut printr-o situație complet neașteptată.

În cadrul unui comentariu publicat pe grup, Radu Privantu a dezvăluit totul și mai bieni de o mie de persoane au reacționat imediat.

Citește și: Ce au făcut refugiații din Ucraina, după ce românii au strâns donații uriașe de mâncare, haine și alte produse

„Vreau să postez și eu ceva de mulțumire pentru români. Noi găzduim (pe gratis) 2 ucrainence (mamă și fiică). Le punem la dispoziție tot ce au nevoie, inclusiv mâncare și țigări, dar uneori se mai duc și ele la magazin și iau chestii pe banii lor. Azi au fost la magazin și o doamnă le-a plătit cumpărăturile și i-a dat fetei de 13 ani 20 de lei. Super frumos gestul, mă bucur că există oameni care fac așa ceva. Deci gestul domnului de la benzinărie care a dat 200 de lei unei ucrainence nu este ceva izolat”, a dezvăluit bărbatul pe 24 martie, în cadrul grupului.

Omul face referire la o situație petrecută recent, când un român a oferit bani unei ucrainence, iar aceasta a reușit să emoționeze internauții cu dezvăluirile făcute.

De când refugiații au început să ajungă în țara noastră, oameni de pretutindeni au dat dovadă de un puternic sentiment de solidaritate și au oferit cazare, mâncare, haine, transport, bani de chirie sau de benzină, medicamente, cărucioare de copii și multe altele, lucru lăudat inclusiv de presa din străinătate.

Iluzia optică ce a făcut înconjurul internetului. Care este explicația pozei în care câinele pare că este în asfalt... Ce înseamnă să visezi alb-negru și când e cazul să te îngrijorezi. 5 semnificații ale viselor alb-negru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x