Antena Căutare

Ce a putut să facă o mireasă domnișoarei sale de onoare, chiar cu puțin timp înainte de nuntă. Detaliile sunt uluitoare

O mireasă a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit ce a făcut uneia dintre domnișoarele sale de onoare, chiar cu puțin timp înainte de nuntă.

imagine cu o mireasa alaturi de domnisoarele de onoare Galerie
O mireasă a reușit să uimească oameni din întreaga lume cu ceea ce i-a cerut domnișoarei de onoare | sursa foto: Shutterstock

Este cunoscut deja faptul că orice mireasă își dorește să aibă o nuntă cât mai frumoasă și bine pusă la punct. Pentru ca petrecerea să fie perfectă, multe femei organizează totul cu o atenție deosebită la fiecare detaliu.

Totuși, o mireasă a reușit să stârnească o adevărată controversă în mediul online atunci când a dezvăluit ce a făcut uneia dintre domnișoarele sale de onoare, chiar cu puțin timp înainte de nuntă.

Ce i-a făcut mireasa unei domnișoare de onoare, chiar înainte de nuntă

Supărată de cele întâmplate și dorind să vadă ce părere au alții despre decizia ei, o mireasă și-a luat inima în dinți și și-a spus povestea în detaliu pe celebra platformă Reddit. Nu a durat mult și întâmplarea a devenit virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră ca să strice nunta nurorii sale. Petrecăreții s-au blocat când au văzut cum și-a făcut apariția femeia

Mireasa a dezvăluit faptul că a decis ca domnișoarele sale de onoare să poarte rochii în culoarea albastru regal. Totuși, una dintre ele, care era și colegă de serviciu cu mireasa, a avut un deces în familie și, așa cum spune tradiția din cultura ei, trebuia să poarte doliu, adică haine negre.

Acest lucru nu a fost pe placul miresei și aceasta i-a spus că nu mai poate să fie domnișoară de onoare dacă refuză să poarte rochie albastră, precum celelalte tinere. Și fiindcă a refuzat cererea miresei, respective domnișoară de onoare a fost anunțată că nu mai este invitată la nuntă.

Citește și: Rugămintea de neimaginat a unei mirese către domnișoara sa de onoare. Ce a putut să-i ceară

„Am întrebat-o dacă poate face această excepție, din moment ce albastrul regal nu e o culoare deschisă. Mi-a zis că e o problemă și că nu își dorește să își neglijeze cultura și tradițiile. A întrebat dacă poate returna rochia și dacă poate cere una neagră în schimb. I-am răspuns că nu sunt de acord cu această idee, fiindcă nu ar părea ca fiind parte din peisaj. A fost de acord și m-a întrebat dacă poate să nu mai fie domnișoară de onoare. Am întrebat-o dacă tot mai trebuie să poarte negru și a zis că da. Acesta a fost momentul în care i-am recunoscut că nu mă simt confortabil cu ideea ca cineva aflat în doliu să vină la nunta mea, așa că voi anula invitația. Ea totuși a insistat să vină, cu condiția să poarte negru, dar i-am explicat că e mai bine pentru amândouă să nu vină”, a dezvăluit mireasa, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Mulți internauți au fost de părere că cererea miresei pentru domnișoara de onoare a fost prea drastică și exagerată. Unii au criticat-o, în timp ce alții au evidențiat că nunta îi face pe mulți să „își piardă mințile”.

Părinții au privit imaginile de pe camera de supraveghere din dormitorul bebelușului și s-au speriat! Ce a apărut în tim... Femeia care s-a căsătorit cu un copac. Ce spune despre relația bizară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x