Rugămintea de neimaginat a unei mirese către domnișoara sa de onoare. Ce a putut să-i ceară

O mireasă a surprins din plin atunci când i-a cerut domnișoarei sale de onoare, care îi este verișoară, un lucru ce i-a înfuriat pe mulți internauți.

Rugămintea miresei i-a înfuriat pe mulți dintre internauți

sursa foto: Shutterstock

O tânără în vârstă de 24 de ani a dezvăluit prin intermediul unei postări pe celebra platformă Reddit prin ce situație dificilă trece, de când i-a cerut domnișoarei de onoare un lucru pe care tânăra l-a refuzat. Supărată și dornică să înțeleagă de ce nu I se respectă dorința în calitate de viitoare mireasă, femeia a povestit totul pe internet, în speranța că va găsi răspunsuri sau înțelegere din partea internauților.

Ce lucru complet neașteptat a cerut o mireasă domnișoarei sale de onoare

Se spune că nunta reprezintă unul dintre cele mai fericite momente din viața unei femei. Multe domnișoare visează cum ar trebui să arate evenimentul, pentru ca totul să fie perfect. Florile sunt alese cu grijă, rochia trebuie să atragă privirile tuturor și să impresioneze, iar invitații trebuie să aibă parte de o atmosferă de neuitat. Uneori, cuplurile care se căsătoresc vor să iasă din tipare și aleg o nuntă cu o anumită tematică, lucru ce impune invitaților o anumită ținută sau muzică.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, ca să strice nunta nurorii sale. Invitații au rămas fără cuvinte când au auzit vestea dată de mireasă

La acest lucru s-a gândit și o mireasă în vârstă de 24 de ani. Pentru ca totul să iasă perfect, tânăra s-a asigurat că nimic nu strică „peisajul”, așa că i-a cerut domnișoarei de onoare (verișoara sa) un lucru ce i-a uimit pe mulți.

Și fiindcă a primit un refuz, mireasa s-a supărat și și-a vărsat amarul pe celebrul site Reddit, în speranța că cineva o să-i dea dreptate. Totuși, reacțiile primite nu au fost deloc cele așteptate.

imagine cu o mireasa, un mire si domnisoara de onoare, la nunta

Mireasa a primit multe critici din partea internauților

„Am plănuit să fac o nuntă cu verde și albastru, alegând păunul ca temă pentru petrecere. Am rugat toți invitații să se îmbrace corespunzător, respectând acest detaliu. Ce-i drept, nu m-am referit și la culoarea părului. I-am cerut verișoarei mele, cu păr roșcat, să își vopsească părul. Nu aș cere niciodată cuiva să își schimbe permanent culoarea la păr pentru nunta mea, așa că am rugat-o să folosească măcar o vopsea temporară, care se duce la spălat. Ea s-a supărat și a refuzat acest lucru, spunând că nu riscă să își strice culoarea naturală a părului. Mi s-a părut ridicol, fiindcă scrie clar pe ambalaj că vopseaua se duce după 14 spălări, dar ea a insistat că nu s-a vopsit niciodată și că nici nu o va face acum. Apoi i-am sugerat să folosească o perucă, chiar eu i-am căutat câteva. Nu vreau să par o mireasă cu rugăminți aberante, dar cred că părul ei roșcat va strica în mod clar pozele de nuntă și tematica aleasă de mine”, a povestit mireasa pe Reddit, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

Citește și: Ce a îndrăznit să facă o cumnată, ca să strice nunta unei mirese! Puțini ar recurge la acest gest

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară și foarte mulți dintre aceștia au fost de părere că rugămintea miresei pentru domnișoara de onoare este una nepotrivită și exagerată.

„Nu culoarea părului domnișoarei de onoare va strica pozele, ci atitudinea ta”, „Nimeni nu are dreptul să ceară așa ceva”, au fost câteva dintre reacțiile primite de mireasa cu pretenții.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf, anamaria prodan si mariana pfeiffer
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
gaura in pamant langa fundatia unei case
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
Mai multe articole
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri