Antena Căutare

Ce a putut să facă o soacră când avea grijă de nepotul ei. Când a descoperit ce îi face bebelușului, mamei nu i-a venit să creadă

O femeie a dezvăluit ce a putut să facă soacra ei, chiar în timp ce avea grijă de nepot. Supărată, mama bebelușului a povestit totul.

imagine cu o soacra care tine nepotul in brate
Mama bebelușului a fost bulversată de gestul făcut de soacră | sursa foto: Profimedia

O mamă a fost atât de revoltată de ceea ce a descoperit încât n-a mai putut ține întâmplarea doar pentru ea. Și-a luat inima în dinți și a explicat totul în detaliu pe un site de pe internet, ca să vadă ce părere au și alții despre cele întâmplate. Nu puțini au fost cei care s-au mirat atunci când au aflat ce a putut să facă soacra tinerei, atunci când stătea cu nepotul.

Ce a putut să facă o soacră când avea grijă de nepotul ei. Mama copilului a descoperit totul și a reacționat imediat

Aceasta este neobișnuita situație prin care a trecut o mamă, într-o zi în care a decis să își lase bebelușul în grija soacrei. Există numeroase moduri folosite de părinți, de bunici sau de bone pentru a calma un bebeluș și, de cele mai multe ori, acestea dau roade imediat.

Sunt însă și momente în care copilul nu pare să se calmeze, indiferent de metodele folosite. De asta s-a convins și o bunică, atunci când a rămas acasă cu nepotul ei.

Citește și: Soacra a încercat să îi strice rochia de mireasă, așa că o femeie s-a răzbunat în cel mai neașteptat mod posibil. Ce a făcut

„Am avut încredere s-o las pe mama soacră să stea câteva ore cu bebelușul, ca să rezolv niște treburi. Totuși, atunci când copilul a început să plângă și să devină irascibil, soacra a încercat să îl alăpteze, deși nu avea cum să facă asta”, a povestit mama pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Femeia a explicat că soacra i-a prezentat toate aceste detalii ca pe cel mai normal și firesc lucru din lume, fiindcă așa se calmează un copil, lucru ce a șocat-o din plin pe mamă.

Citește și: Când a auzit ce îi cere soacra în privința bebelușului, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a supărat-o

„I-am spus soțului meu când a venit acasă și am început să plâng. În mod clar nu va mai sta cu bebelușul vreodată. Simțeam nevoia să împărtășesc asta. Nu-mi vine să cred”, a mai completat mama, care a spus că soacra nu avea cum să alăpteze și nici nu a încercat să hrănească pe cel mic cu lapte praf, așa că gestul i s-a părut mai mult decât deplasat.

Nu puțini au fost cei care au criticat dur gestul soacrei și l-au calificat ca fiind nepotrivit și extrem de deranjant.

„Ce este în neregulă cu lumea de astăzi?”, „Nu ai voie să faci așa ceva”, „Lumea trebuie să înțeleagă că nu ai voie să faci nimic unui copil fără permisiunea părinților acestuia”, iată doar o parte din mesajele și reacțiile celor care au aflat despre această întâmplare.

O mama și-a dus bebelușul la doctor cu o simplă mâncărime de ochi, dar nu se aștepta la ce a urmat. Ce verdict au dat me... Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești iepurele din filmare? Unde se ascunde animalul, de fapt. Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x