Antena Căutare

Ce a putut să facă o soacră nepoatei sale, chiar în timp ce avea grijă de ea. Mama copilei s-a înfuriat când a descoperit totul

O femeie a dezvăluit ce a putut să facă soacra ei, chiar în timp ce stătea și avea grijă de nepoata ei, de doar 6 luni. Mama copilului a dezvăluit totul.

imagine cu o soacra care tine nepoata in brate
Femeia s-a enervat la culme când a descoperit ce a făcut soacra nepoatei, de fapt | sursa foto: Profimedia

Tinerii apelează la părinții lor sau la socri pentru a lăsa copilul în grija cuiva responsabil, atunci când ei nu pot face asta. Totuși, o femeie a avut parte de o surpriză neplăcută și s-a înfuriat la culme atunci când a descoperit ce a putut să facă soacra ei, chiar în timp ce avea grijă de nepoata în vârstă de doar 6 luni. Dezamăgită, mama copilei a dezvăluit totul pe internet și reacțiile nu au întârziat să apară.

Ce a putut să facă o soacră nepoatei sale, chiar în timp ce avea grijă de ea. Mama copilei a dezvăluit totul

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut mama unei fetițe de doar 6 luni, la scurt timp după ce a decis să își lase bebelușul în grija soacrei sale. Totuși, în niciun moment nu s-a gândit că tocmai bunica celei mici o va dezamăgi atât de tare.

Citește și: Un bărbat și-a dus nepotul de 3 ani la secția de poliție după ce mama acestuia n-a mai răspuns la telefon. Ce a urmat

„Am lăsat fetița în weekend la mama soacră. Când m-am întors am descoperit că îi făcuse găuri în urechi pentru cercei, totul pe la spatele meu. Nu m-a anunțat, efectiv a decis să facă asta fără să îi dau voie sau să se sfătuiască. Când am văzut m-am enervat la culme. Copilul plângea de durere, am dus-o la doctor ca să îmi spună ce să fac, dacă să las cerceii în urechi sau nu. Medicul pediatru a decis să îi scoată, căci aparent o deranjau pe fetiță”, a dezvăluit femeia în vârstă de 32 de ani, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Ce bunici își răsfață mai mult nepoții și de ce. Motivul pe care nu mulți îl știu. Un studiu a demonstrat totul

Supărată, mama copilei a decis să nu îi mai permită soacrei sale să stea singură în compania nepoatei, până la vârsta adolescenței, fiindcă i-a trădat încrederea.

„Doar cumnata are voie să stea, fiindcă ea e singura din familia aceea care mi-a ținut partea. I-am zis soacrei că dacă are o problemă, atunci să văd ce explicație o să dea la poliție”, a mai spus mama, pe Reddit.

Reacțiile nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care au criticat gestul făcut de soacră. Mulți au dat dreptate mamei și au fost de acord cu faptul că părinții trebuie întrebați în orice situație ce privește copilul lor, chiar dacă este vorba despre bunici sau alte rude din familie.

O femeie însărcinată a descoperit că soțul ei are o aventură cu soacra. Ce secret „murdar” a ieșit la iveală despre cei ... Ce a putut să monteze o soție în mașina bărbatului ei, ca să se asigure că nu o va înșela niciodată | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x