Căutare Live

Ce a putut să găsească o femeie în gura cățelului său: „De ce scoate zgomotul ăsta?” Imaginile uimitore surprinse de stăpână

Stăpâna unui câine a publicat imagini surprinzătoare cu patrupedul ei. Într-un videoclip care a devenit celebru pe TikTok, comportamentul unui câine i-a surprins pe toți.

O femeie a găsit o insectă uriașă în gura câinelui său

TikTok

Când a văzut că patrupedul său de comporta ciudat, stăpâna a pus rapid mâna pe telefon și a început să filmeze, iar ceea ce a ieșit a devenit celebru pe Internet.

Femeia și-a văzut câinele ținându-și ochii mari și gura închisă, iar din gura patrupedului a auzea un zgomot ciudat. Pe măsură ce se apropia de câine, femeia auzea din ce în ce mai puternic zumzăitul care venea din gura animăluțului.

Stăpâna și-a dat seama că trebuie să fie vorba despre un obiect de dimensiuni mai mari, având în vedere că patrupedul nu îl înghițise.

În videoclip se vede cum femeia duce o muncă de convingere cu patrupedul, pentru a-l determina să deschidă gura: „Ce ai în gură și face zgomotul ăsta? Pare incomod”, se aude femeia întrebând în repetate rânduri.

Citește și: Câțiva tineri au intrat într-un supermarket abandonat de 12 ani și au trăit spaima vieții când au văzut ce se află în interior

Când a văzut că patrupedul nu cooperează, femeia a înercat ea însăși să-i deschidă gura, însă prima încercare a fost un eșec. Femeia a mai pus o dată mâna pe botul animalului, iar în cele din urmă acesta a eliberat „creatura” care se afla în gura lui.

Citește și: Angajații unui restaurant au luat-o la fugă când au văzut ce se afla în spatele friteuzei în care găteau

Cățelul a aruncat la pământ insecta „cicada” pe care a ținut-o prizonieră preț de câteva clipe.

„Lasă-l, lasă-l”, i-a spus stăpâna.

@aj_officiall__uk #funny#dog#food#cicaida ♬ original sound - angelaaaaaaaarr

Cățelul ținea prizonier o insectă: „Mă așteptam să fie o jucărie, nu o insectă uriașă”

În ultimul cadru surprins de stăpâna patrupedului se observă insecta în timp ce se zbătea la pământ.

Întâmplarea s-a petrecut în timpul nopții, iar cățelul alb cu negru a părăsit locul în care stăpâna lui filma, imediat cum a eliberat insecta.

Citește și: O mamă a comandat mâncare și a avut o surpriză neplăcută când a deschis pachetul. Obiectul dezgustător care se afla înăuntru

Cicada sua cicala este o specie de insectă care aparține familiei Cicadidae, inclusă în ordinea Rhyncota. Are un cap mare și două aripi cu o consistență de membrană. De asemenea, aceste insect au un organ cu membrane vibrante, capabil să producă un sunet puternic.

Peste 633 de mii de oameni au apreciat videoclipul. Totodată, 4633 de oameni au comentat în dreptul videoclipului publicat pe TikTok.

„Parcă spune – Vreau să îl eliberez, dar mi-e teamă”, „Câinele părea pe modul : -Zgomot? Ce zgomot? Eu nu aud nimic”, „Mă așteptam la o jucărie mica, nicidecum la o insect gigantică”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de cei care au privit imaginile.

Femeia care a aflat că noul ei iubit e căsătorit abia după ce au petrecut prima noapte împreună. Ce s-a întâmplat... Un cuplu a avut parte de o sperietură de zile mari. Ce se afla ghemuit, lângă cei doi soți, când s-au trezit de dimineaț...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x