Antena Căutare

Ce a putut să monteze o soție în mașina bărbatului ei, ca să se asigure că nu o va înșela niciodată | VIDEO

Un soț a rămas fără cuvinte atunci când a descoperit ce a făcut soția lui în mașină, ca să fie sigură că nu o va înșela.

mana unui barbat care deschide masina cu telecomanda Galerie
Bărbatul a filmat totul și a arătat dovada | sursa foto: Shutterstock

Un bărbat a fost mai mult decât bulversat atunci când a văzut ce a putut să monteze soția lui în mașină, ca să se asigure că el nu va fi infidel vreodată. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat în vârstă de 41 de atunci, atunci când soția lui a decis să face ceva prin care să se asigure că partenerul ei de viață nu va merge la altă femeie. Uluit de ce a putut să monteze soția lui în mașină, omul a pozat totul și a arătat dovada.

Ce a putut să monteze o soție în mașina bărbatului ei, ca să se asigure că nu o va înșela niciodată

Un bărbat de meserie muzician a rămas fără cuvinte atunci când a vrut să se urce în mașina lui, dar a descoperit ce a putut să monteze soția lui în interiorul vehiculului.

Omul în vărstă de 41 de ani a ales să vadă și partea comică a acestei întâmplări în care el a fost protagonistul. Fără să mai stea pe gânduri, Derek Morris a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat totul. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții în rândul internauților.

Citește și: O femeie însărcinată a descoperit că soțul ei are o aventură cu soacra. Ce secret „murdar” a ieșit la iveală despre cei doi

Ca să fie sigură să partenerul ei de viață nu o va înșela prea curând, doamna a montat un dispozitiv ce proiectează imaginea ei ori de câte ori omul deschide ușa de la mașină, totul ca el să se gândească de două ori înainte de-a deveni infidel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul în vârstă de 41 de ani din Statele Unite ale Americii a filmat toată „opera” soției sale și a publicat imaginile pe cpntul său de TikTok. Filmarea a devenit virală și a adunat mai bine de 13 milioane de vizualizări și numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

Citește și: Cum s-a răzbunat un bancher pe iubita lui chiar la petrecerea de logodnă, după ce a aflat că l-a înșelat: „I-a rănit pe toți”

„Soția mea petrece clar prea mult timp pe Amazon”, a zis acesta în dreptul imaginilor, potrivit dailystar.co.uk.

Unii s-au amuzat de ideea avută de soția bărbatului, în timp ce alții au criticat atitudinea partenerei acestuia.

Ce a putut să facă o soacră nepoatei sale, chiar în timp ce avea grijă de ea. Mama copilei s-a înfuriat când a descoperi... O fetiță de 11 ani este alergică la lacrimi și transpirație. Cum se transformă pielea ei când e atinsă de o simplă lacri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x