Antena Căutare

Ce au putut să pățească doi români aflați în Grecia. Vacanța lor s-a transformat într-un coșmar înainte să ajungă la destinație

O româncă a împărtășit în mediul online ghionionul de care a avut parte încă din prima zi a vacanței în Grecia. Iată ce au pățit ea și soțul său atunci când au oprit să se odihnească, după un drum de 12 ore!

Ce au putut să pățească doi români aflați în Grecia. Vacanța lor s-a transformat într-un coșmar înainte să ajungă la destinație Galerie
Ce au putut să pățească doi români aflați în Grecia. Vacanța lor s-a transformat într-un coșmar înainte să ajungă la destinație | Shutterstock

Vacanțele sunt pline de neprevăzut și pot apărea multe situații care pot da concediul peste cap. Acesta a fost și cazul unor români care au decis să își facă concediul în Grecia. Obosiți după un drum de 12 ore, turiștii au oprit să se odihnească, însă când s-au întors la mașină s-au trezit fără bagaje. Iată ce a urmat!

Citește și: Cât costă un șezlong pe Insula Thasos. O turistă româncă care a fost în vacanță acolo a oferit toate detaliile

Vacanța celor doi români s-a transformat într-un coșmar după ce au oprit să se odihnească

Românca a povestit pe rețelele de socializare că ea și soțul ei s-au oprit la plaja Geoponika, după 12 ore de condus. Însă, când s-au întors la mașină au constatat că toate bagajele lor au dispărut. Aceasta a apelat la ajutorul internauților, în speranța că își vor recupera lucrurile.

Articolul continuă după reclamă

„Bună ziua! Am o rugăminte mare! Ieri, după 12 ore de condus, ne-am oprit la plaja Geoponika, unde după câteva ore de ședere pentru odihnă ni s-au furat toate bagajele care conțineau laptop, boxă, haine și tot ce se găsește într-un bagaj pentru vacanță.

În eventualitatea în care vedeți o valiză mare roșie cu haine și alte lucruri, și un rucsac cu floricele colorate lăsate pe marginea drumului sau în vreun tomberon, vă rog din suflet să mă îmi scrieți în privat, pentru că ne-au lăsat fără tot. Vă mulțumesc.”, a povestit turista pe un forum, potrivit ziare.com.

Femeia a mai adăugat că la poliție erau și alte persoane care au reclamat situații asemănătoare.

„Aș avea nevoie cam de toate lucrurile, că ne-au lăsat practic doar cu hainele de pe noi și ne-au luat bagajele cu tot, nu au selectat ce îi interesa, că probabil nu aveau timp. La poliție era o doamna din Macedonia, ei i se furase tot din mașină portofel care avea bani, documente și bijuterii.”, a mai scris ea, notează sursa citată.

Turiștii români au anunțat autoritățile, dar nu au rezolvat nimic

Utilizatorii i-au spus autoarei postării că mașina nu trebuia lăsată nesupravegheată, mai ales că era plină cu bagaje.

„Nu se pleacă toți odată de lângă mașină, nici măcar în benzinărie, cât timp aveți bagaje. Poliția nu prea se implică în a rezolva. Să sperăm că reușiți să găsiți bagajul.”, a fost un comentariu, citat de ziare.com.

„Nu se lasă mașina plină cu bagaje oriunde. Bănuiesc că v-ați așezat la plajă și ați adormit. După 12 ore de mers…. numai că eu cred că ați mers noaptea, ceea ce iar nu e deloc bine. Pleci dimineață, mergi 12 ore, ajungi la cazare și ai timp și de o baie pe seară.”, a mai scris o altă persoană.

Românca a mai spus că a anunțat poliția imediat ce a observat lipsa bagajelor, însă nu a reușit să rezolve nimic până acum.

„Am anunțat poliția de la bun început, însă abordarea lor este de-a dreptul ridicolă, nu fac practic nimic decât că îți iau un raport, mai erau alte trei cazuri ieri. Nu știu ce să facă sau nu vor să facă. Poliția este foarte pasivă în astfel de situații, nu au fost nici măcar empatici.”, a mai transmis românca, iar cineva i-a răspuns: „Deci tot păgubitul este vinovat. Bravo!”.

Citește și: Noi reguli pentru șoferii care vor să plece în Grecia cu mașina! Reglementările au intrat deja în vigoare

La ce gest a recurs o mamă ca să nu își lase copilul nesupravegheat în parcare. Filmulețul a devenit imediat viral... Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și a dat-o în vileag pe soția infidelă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x