Antena Căutare

Cât costă un șezlong pe Insula Thasos. O turistă româncă care a fost în vacanță acolo a oferit toate detaliile

Alina, o româncă care a plecat în vacanță pe Insula Thasos, a oferit toate detaliile pentru românii care vor să călătorească într-o astfel de zonă.

Cât costă un șezlong pe Insula Thasos. O turistă româncă care a fost în vacanță acolo a oferit toate detaliile Galerie
Cât costă un șezlong pe Insula Thasos. O turistă româncă care a fost în vacanță acolo a oferit toate detaliile | Shutterstock

Românii care plănuiesc să plece în vacanță pe insula Thasos, în Grecia, trebuie să țină cont de anumite aspecte, cum ar fi prețurile pentru mâncare, distracții, dar și pentru șezlonguri. Iată ce a spus o româncă care a fost recent în vacanță acolo!

Citește și: Turistă româncă în Thasos, supărată pe cei care fac plajă pe prosop. Ce a spus după ce a plătit 15 euro pe un șezlong

Cât costă șezlongul pe Insula Thasos

Alina a povestit pe rețelele de socializare că inițial a rămas surprinsă de cât de aglomerată era plaja la care a mers prima dată, acolo unde șezlongul costa 25 de euro/persoană. Ulterior, a plecat spre o plajă privată, unde prețul pentru un șezlong era de 30 euro/persoană.

Articolul continuă după reclamă

În final, Alina a decis să rămână la Porto Vathy Beach, o plajă cu o apă la fel de turcoaz, unde a plătit 40 euro/două persoane. De asemenea, se putea sta și la prosop.

„A fost cea mai aglomerată plajă dintre toate cele pe care le-am vizitat până acum, îmi imaginez că în sezon nu ai loc să arunci un ac pe această plajă, dacă veniți în vârf de sezon încercați să ajungeți cât mai de dimineață, este un <<must see>>. Dacă vreți să stați toată ziua la această plajă, un șezlong costă 25 euro/persoană.

În a doua parte a zilei am vrut să mergem către Vathy Beach, dar acum este o plajă privată ce aparține de un hotel. Este permis accesul și celor care nu sunt cazați, dar închirierea unui șezlong costă 30 euro/persoană și nu este permis să stai la prosop.

Am ales, în schimb, Porto Vathy Beach, o plajă cu apă la fel de turcoaz și curată ca și celelalte două. Aici setul de șezlonguri costă 40 euro/două persoane sau se poate sta la prosop.”, a spus Alina pe pagina personală de Facebook, potrivit unei surse.

Ce sfat le dă românca conaționalilor care vor să viziteze plajele din Thasos

„Cea mai vizitată plajă de pe toată insula Thassos este Marble Beach. Plaja este plină cu pietricele de marmură, foarte fin șlefuite, fără pic de nisip, ceea ce face ca apa de aici să aibă o culoare cu adevărat deosebită în zilele însorite. Apa se adâncește destul de aproape de mal, dar este o zonă perfectă pentru iubitorii de snorkeling.

Seara am mers să vedem apusul la Karnagio Beach Bar în Limenas, un loc superb. Soarele s-a intimidat și s-a ascuns după nori, dar chiar și așa, priveliștea este superbă.

P.S. Dacă vreți să mergeți la Marble Beach și Porto Vathy Beach să știți că sunt două drumuri de acces, unul foarte prost și unul foarte bun. Dacă veniți dinspre sud-zona Pefkari, o să vă bage pe drumul prost, dacă veniți dinspre nord-zona Limenas, o să vă bage pe drumul bun.,” a mai spus Alina, potrivit sursei citate.

Citește și: Cât costă să mergi la pisicină în București în vara 2024. Tarife pentru adulți și copii

Cât costă să mergi la pisicină în București în vara 2024. Tarife pentru adulți și copii... Prețul unui sejur de șapte zile în Albania. Destinația este tot mai preferată de români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x