Antena Căutare

Nu mai e un secret! Ce avere a lăsat în urmă Ilie Balaci! Legendarul sportiv se mândrea cu accesoriile de lux: ”Există doar ZECE în LUME!”

Legendarul fotbalist Ilie Balaci s-a stins din viață duminică, la vârsta de 62 de ani, iar în urma sa a rămas o familie îndurerată, fani care îl regretă, dar și o avere fabuloasă. 

Legendarul fotbalist Ilie Balaci s-a stins din viață duminică, la vârsta de 62 de ani, iar în urma sa a rămas o familie îndurerată, fani care îl regretă, dar și o avere fabuloasă.

Ilie Balaci, fosta glorie a Craiovei Maxima, a spus, în repetate rânduri, că el nu va trăi din pensie și se pare că a avut dreptate. S-a stins din viață la 62 de ani, însă acesta a reușit să strângă o avere impresionantă de pe urma carierei ca antrenor.

În ciuda faptului că și-a încheiat cariera de fotbalist timpuriu, în urma unei accidentări într-un meci din campionat, cu Baia Mare, pe când avea doar 26 de ani, acesta a făcut bani ca antrenor.

Mai exact, din anii ’90 și până în 2017, el a fost antrenor și a reușit să cucerească numeroase trofee în lumea arabă. Acesta i-au adus, evident, și bani. Chiar dacă a pornit de la un salariu de 1.500 de dolari pe lună bani pe care-i obținea la echipa Club Africain Tunis, din Tunisia, cu care a câștigat într-un an Cupa Tunisiei, campionatul şi Cupa Campionilor Africii, în ultimii ani din cariera de antrenor, ”Prințul”, cum fusese supranumit pentru că a antrenat numai echipe din lumea arabă, ajunsese să câștige 100.000 de dolari pe lună.

De asemenea, de-a lungul timpului el a făcut o pasiune pentru mașini de lux și pentru ceasuri în ediție de colecție.

Ba mai mult, el nu ezita să vorbească despre lucrurile de valoare pe care le deținea, dovadă fiind mărturisirea făcută în cadrul unui interviu în care povestea cum a decurs negocierea unui salariu: ”Mă cheamă preşedintele clubului, a doua zi, să reînnoim contractul. Ei, nu ştiu ce m-a apucat, mă dusei să mă tund. Aşa cum sunt acuma. Intrai şi-mi luai un costum Armani, cu o cravată. Mi-am luat bricheta, second-hand. Îmi luai şi Montblanc-ul, un ceas din aur. M-am dus, l-am aşteptat. «Cât îmi dai?» «17.000.» „Dar îmi dai 70.000 la semnătură? » «Da!» Când am câştigat cupa cu Al Ain, preşedintele mi-a făcut cadou un ceas din platină, bătut cu diamante. Doar 10 sunt în lume. Valoarea e de 104.000 de parai. Mi l-a adus pe tavă. Numai cutia costă vreo 400 de parai”, dezvăluia Ilie Balaci pentru Adevărul.ro.

Descoperire UIMITOARE pe Marte! A fost găsit locul în care s-ar ascunde EXTRATEREȘTRI... Acrobaţie şocantă în România! Bebeluș pus în pericol de părinți. Cum a fost surprins copilul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x